Válogatunk: Megkérdeztük a nőket, hogy mit szeretnének valójában karácsonyra

Válogatunk: Megkérdeztük a nőket, hogy mit szeretnének valójában karácsonyra

Karácsonyi ajándékot vásárolni egy nőnek nem tűnik túl nehéz feladatnak. Egyrészt a nők általában maguk is megmondják vagy jelzik, hogy mit szeretnének, másrészt pedig minden apróságnak örülnek. Azonban, uraim, vigyázzanak – a nők nem praktikus ajándékokra vágynak, nem érdekli őket az ajándék értéke, inkább azt szeretnék látni, hogy az ajándékozó jól ismeri őket. Ezért, ha nem pont egy új vasalóra vagy egy praktikus felmosóra vágyik, válasszon inkább valamit a listánkból, amit a Kondela csapatának tagjai állítottak össze.

 

    1. Ajándék tipp: DELUS függőfotel 

„Nagy álmom, hogy legyen otthon egy függőfotelem. Kínálatunkból a DELUS fotel tetszik a legjobban. Anyaként szükségem van egy saját kis puha helyre, ahol a hosszú nap után összekucorodhatok és feltöltődhetek. Ráadásul a DELUS nagyszerűen mutat és biztos vagyok benne, hogy titokban más nők is leskelődnek utána.”
Ajánlja: Mirka, e-kereskedelmi specialista 

 

Függő hintaszék bojtokkal, fehér, DELUS Függő hintaszék bojtokkal, DELUS

 

    2. Ajándék tipp: KANTE konyhai robot

Szabadidőmben szeretek egészséges sütiket sütni. Azonban többször megtörtént már, hogy a konyhapulton halomban álló keverők és habverők gondolatától elment a kedvem. Ezért örülnék a KANTE konyhai robotgépnek, amellyel készíthetek tésztát, felverhetem a tojást és diót is apríthatok. És ami a legfontosabb: végre megszabadulhatok ezektől az egyfunkciós készülékektől.
Ajánlja: Katka, copywriter


Jó tudni: A KANTE segítségével többé nem lesz szüksége egyetlen gépre sem a konyhában. Kedvese készíthet például egészséges smoothiekat az erőteljes turmixgépben, illetve bármilyen tésztát vagy finom tejszínhabot a rozsdamentes acél tálban. Szereti a házi tésztát? A darálónak köszönhetően a KANTE ezzel is megbirkózik! Vele együtt pedig a húsdarálással vagy a kolbászkészítéssel is.

Nézze meg maga is, hogy mire képes a KANTE:


    3. Ajándék tipp: CRYSTAL üvegpalack

 „Elég aktív életet élek, és odafigyelek a rendszeres folyadékbevitelre. Már régóta keresek egy praktikus és szép üveget, amit többször is használhatnék anélkül, hogy egy idő után rontana az ital ízén. Ezért örülnék a CRYSTAL üvegpalackunknak. Szeretem a dizájnos dolgokat, amelyek eredetiségükkel eltérnek a megszokottól, és ez a kristályokkal díszített üveg tökéletesen jellemez engem és minden kreatív nőt.”
Ajánlja: Veronika, grafikus 
 

Üveg rózsakvarc kristállyal CRYSTAL Üveg rózsakvarc kristállyal CRYSTAL

 

  4. Ajándék tipp: LINET fésülködőasztal

Nőként nagyra értékelem, ha van egy saját kis terem, ahol nyugodtan tudok sminkelni vagy megigazíthatom a hajam. Ezért is örülnék a LINET fésülködőasztalnak, mely kialakításának köszönhetően minden hálószobába illik. Ez a praktikus segédeszköz megoldaná a fürdőszobában lévő tucatnyi kozmetikummal kapcsolatos problémánkat, és egyben lehetővé tenné, hogy ülve, természetes fény mellett sminkelhessek.”
Ajánlja: Tamara, PPC specialista

Jó tudni: A LINET kiváló minőségű MDF lapból készült, a finoman lekerekített lábak tömör fából, a 3 fiókon a fogantyúk pedig fémből készültek. A maximális kényelem érdekében az asztalt zsámollyal együtt szállítjuk. Az ár tartalmazza a forgatható tükröt is.

Fésülködőasztal zsámollyal Fésülködőasztal zsámollyal LINET

 

    5. Ajándék tipp: Melegítő takarók

 „Kifejezetten fázós vagyok. Rossz a vérkeringés a végtagjaimban, ezért a legjobban a meleg és melegítő dolognak örülök. Sok nő szenved ettől a problémától, ezért úgy gondolom, hogy egy extra vastag pléddel sosem foghatunk mellé. Nekem a SAMANTE báránytakaró tetszik a legjobban, hiszen kétoldalas és extra puha. És még valami: ha az Ön kedvese is annyira szereti a karácsonyt, mint én, akkor biztosan imádni fogja a téli mintáját.”
Ajánlja: Petra, hírlevél specialista

Kétoldalas bárány takaró, SAMANTE Kétoldalas bárány takaró, SAMANTE


    6. Ajándék tipp: Thermo poharak

Köztudott, hogy imádom a bögréket. Sosincs belőlük elég! Remélem, a Jézuska idén thermo poharakat hoz nekem, amelyek átlátszó dupla üvegfallal rendelkeznek, így láthatom a kedvenc cappuccinóm minden rétegét. Nagy kedvencem a HOTCOLD téli kollekció – egy pohárkészlet hópelyhekkel és fehér hóval díszítve. Egyszerűen tökéletes a karácsonyi puncshoz vagy egy chai lattéhoz.”
Ajánlja: Nina, közösségi média specialista

Jó tudni: A Kondela thermo poharait HOTCOLD, HOTCOOL vagy HOTCOLDER néven találja meg. Nagyon hasonlóak, csak a kialakításukban különböznek egymástól. Minden thermo poharunk átlátszó, kézzel fújt boroszilikát üvegből készül. Ellenállnak a magas hőmérsékletnek, a karcolásoknak és a repedéseknek. A dupla üvegnek köszönhetően sem Ön, sem a partnere nem égeti meg a kezét.

Thermo poharak, 2 db-os szett, hópelyhekkel, 450 ml Thermo poharak, 2 db-os szett, HOTCOLD TYP 33

 

És végül egy utolsó fontos tanács: ne halogassa az ajándékvásárlást! Ha az utolsó pillanatra hagyja az ajándékok kiválasztását, stresszhelyzetben a rosszabb megoldás mellett dönthet. Vásárlás előtt próbáljon meg visszaemlékezni arra, hogy partnere nem tett-e említést egy szép pulóverről a boltban, vagy panaszkodott-e mostanában, hogy nyomja a cipője. Amikor meglátja, hogy mennyire örül majd a kibontott ajándéknak, tudni fogja, hogy a gondolkodással töltött idő valóban megérte. Elvégre erről szól a karácsony – többet gondolni másokra, és odafigyelni rájuk.