Válogatunk: A legjobb karácsonyi ajándékok gyerekeknek 2 éves kortól

Válogatunk: A legjobb karácsonyi ajándékok gyerekeknek 2 éves kortól

Legyen idén Ön a legjobb Jézuska, és teljesítse gyermekei karácsonyi kívánságait! Sokak számára nem jelent problémát ajándékot vásárolni a gyerekeknek, hiszen a kicsik minden játéknak, édes figyelmességnek örülni fognak. Azonban minél idősebb a gyerek, annál nehezebb kitalálni, hogy mit akar, vagy épp mi jönne jól neki. Ha 2 évesnél idősebb gyermekeknek keres ajándékot, van néhány tippünk a legjobb karácsonyi ajándékhoz kisfiúknak és kislányoknak.

 

ROLLEREK ÉS GÖRDESZKÁK A GYEREKEKNEK

Ajándékozza meg gyermekeit egy kis mozgással a friss levegőn, amit ők is élvezni fognak. A rolleren vagy gördeszkán való játék fejleszti a koordinációjukat és a motoros készségeiket. A kisebb gyerekek már 2 éves kortól élvezhetik a három LED kerékkel felszerelt TESIA rollert. Nagyobb gyerekeknek válassza a ZORBA rollert, amely szórakoztatóvá varázsolja az iskolába járást. Összecsukható és állítható magasságú, ráadásul oldalsó támasztóval is rendelkezik, amivel a gyerek biztonságosan le tudja parkolni. A kisebb-nagyobb bajkeverők számára pedig itt a TESAL pennyboard, amivel garantáltan nem fognak unatkozni. A gördeszkával ellentétben a pennyboardok nagyobb gumírozott kerekekkel rendelkeznek, amelyek kényelmesebbé és biztonságosabbá teszik az egyenetlen felületeken való közlekedést. Kisebbek, így a gyerekek könnyen elrakhatják őket a hátizsákjukba.

Rollerek és gördeszkák gyerekeknek Rollerek és gördeszkák gyerekeknek

 

BABAHÁZAK ÉS GYEREKKONYHÁK

A gyerekek számára ezek csak játékok, de mi tudjuk, hogy a babaházak és a gyerekkonyhák remek eszközök a gyerekek finommotorikus készségeinek és kreativitásának fejlesztésére. Ezért váltsa valóra kis hercegnője álmát, és lepje meg egy olyan ajándékkal, amit nem fog egyhamar megunni. Az AMORI babaház 3 szintes szórakozást kínál 5 szobával. A házhoz tartozik még 8 db fenyőfából készült bútor is. Az EMIEL gyerekkonyha pedig kötelező darab minden kis szakács szobájában. A konyhában egy edény- és eszközkészlet, mikrohullámú sütő, tekerőgombos tűzhely és egy forgatható vízcsap is található.

  • Jó tudni: a babaházak és a gyerekkonyhák, mint minden játék a kondela.hu oldalon, az egészségre
Gyerek, aki a gyerekkonyhával játszik Gyerek konyhák EMIEL

 

NÖVEKVŐ ASZTAL AZ ISKOLÁSOK SZÁMÁRA

Az ALAMO növekvő asztallal minimálisra csökkentheti a nyaki és ágyéki gerinccel kapcsolatos egészségügyi problémák kockázatát. A munkalap magassága és dőlésszöge egyszerűen módosítható, így az olvasás, írás vagy rajzolás sokkal kellemesebb és egészségesebb élmény lesz gyermeke számára. Az ALAMO asztal többfunkciós, a munkafelületen kívül tartalmaz még egy kivehető könyvespolcot, egy rekesszel ellátott tágas fiókot és egy iskolatáska tartót is. Az ALAMO növekvő asztalt kék és rózsaszín színben kínáljuk. 3 és 12 éves kor közötti gyermekek számára alkalmas.

  • Tippünk: Egészítse ki a növekvő asztalt a KERTIO növekvő székkel, és teremtsen ideális feltételeket gyermeke számára a tanuláshoz és a szórakozáshoz.
Gyerekek növekvő székeken és növekvő asztaloknál írva Növekvő íróasztal ALAMO

 

INDIÁN SÁTOR A GYEREKSZOBÁBA

A gyerekek világához hozzátartoznak a bújócskák és a bunkerek építése is. Egy tepee indián sátor minden kis indiánnak örömet okoz, és minden nap boldogan vágnak majd bele az új kalandokba. Az ETENT sátor saját teret biztosít a gyerekek számára és biztonságérzetet teremt. Nagy előnye a hibátlan kidolgozása, az alátét, amely véd a hideg padlótól, valamint az, hogy gyorsan felállítható és összecsukható.

  • Olvassa el: Ihletet keres lakása karácsonyi díszítéséhez? Ennek a cikknek köszönhetően az Ön karácsonya is varázslatos lesz.
Gyerek indiánsátor Illusztrációs fotó

 

PUHA PLÜSSJÁTÉK

Egy plüssjáték a fa alatt minden gyermeknek örömet okoz. Nagy plüss kutyánk, a KINGO az ölelés mestere, a legjobb társ lehet az óvodába vezető úton, és gyorsan megvigasztalja a szomorú gyermekeket. A KINGO kutyus formájának köszönhetően alvópárnának is alkalmas, hogy kisgyermeke egész éjjel szépeket álmodjon. Annyira puha és hihetetlenül imádnivaló, hogy sem Ön, sem a gyermeke nem tud majd ellenállni neki.

Plüss kutya Plüss kutya KINGO

 

VILÁGÍTÓ SZŐNYEG GLOVIS

A gyerekek birodalma tele van fantáziával és játékokkal. Ajándékozza meg gyermekeit a GLOVIS varázsszőnyeggel, amely bevilágítja a gyerekszobát a sötétben. A mikroplüssből készült GLOVIS gyerekszőnyeg tökéletesen puha felületet kínál a gyermekek számára, a foszforeszkáló unikornisok vagy csillagok pedig minden rossz álmot elűznek éjszaka. A világító funkciót olyan foszforeszkáló pigmentek biztosítják, amelyeket bármilyen típusú fény képes feltölteni. Tegye boldoggá kisgyermekét, és lepje meg a GLOVIS világító szőnyeggel, amely nem csak nagyszerű dekoráció, hanem egyben remek játék is.

Világító takaró alváshoz Világító szőnyegek GLOVIS

 

A mai gyerekek nem csak nagyon intelligensek, de érzékenyek is. A gyerekek számára az egész advent egy varázslatos időszak, amikor az egyik nap hirtelen megjelennek a Jézus ajándékai a fa alatt. Sokkal intenzívebben élik meg az ünnepeket, mint a felnőttek, így Önnek lehetősége van legalább néhány napra saját mesevilágot varázsolni nekik. Ezért az ajándékok mellett nem szabad elfeledkezni a megfelelő karácsonyi hangulatról és főleg az együtt töltött időről sem. Fordítsa rájuk a figyelmét és a kedves ajándékokkal együtt tegye számukra olyan széppé a karácsonyt, amilyenné csak lehet.