Számít a karácsonyfa: mit árul el az Ön személyiségéről?

Számít a karácsonyfa: mit árul el az Ön személyiségéről?

Nincs karácsony fa nélkül. Az, hogy melyiket választja és hogyan díszíti fel, sokat elárul a személyiségéről. Hihetetlen, igaz? Nézze meg maga is, és tudja meg, mit árul el Önről a karácsonyfája. Továbbá olvassa el azt is, hogy a sajátosságai alapján melyik karácsonyfa illik önhöz a leginkább.

 

Műkarácsonyfa

Az olyan szavak jellemzik Önt a legjobban, mint a: gyakorlatias, rendezett és vállalkozó szellemű.

Az időtálló műfát részesíti előnyben az élő fával szemben? Értékelni fogja, hogy nem kell minden évben a piacokon rohangálnia, hogy megtalálja a tökéletes élő fát, amely miatt ráadásul többet is kell takarítani. Tudta, hogy ha egy igazán tartós műfába fektet be, rengeteg idegességtől megkíméli magát? A megspórolt időt inkább szánja valami olyasmire, ami hasznot hoz vagy örömet okoz Önnek. Egy műfa, amelyet tetszés szerint bármikor kicsomagolhat majd újra becsomagolhat, ideális az Ön számára.

Könnyítse meg a karácsonyi készülődést és válassza a beépített lámpákkal díszített CHRISTMAS TYP 5 műfenyőt. Miután csatlakoztatta a fát az elektromos hálózathoz, 450 db LED lámpa ragyog majd rajta. Annyira visszafogottak, hogy észre sem veszi őket, ha épp nem világítanak.

műkarácsonyfa ajándékokkal Karácsonyfa fényekkel CHRISTMAS TYP 5, zöld, 220cm,

 

Nagy fa rengeteg lámpával

Az olyan szavak jellemzik Önt a legjobban, mint a: bátor, barátságos és rendkívüli

Szeret a figyelem középpontjában lenni, és nem fél kimutatni, hogy mennyire várja már az idei karácsonyt. Azt szeretné, hogy mindenki kedvelje Önt, keresi a társaságot, és az Ön által szervezett karácsonyi bulikat egész évben emlegetik. A karácsony az Ön számára elsősorban a családról és a jó ételekről szól. Továbbá fontos Önnek, hogy az ajándékok, amelyekkel meglepi szeretteit, a legjobbak legyenek.

Hagyjon elegendő helyet ennek a fának! A kaukázusi fenyő a látványos karácsonyról alkotott minden álmát teljesíti. Kínálatunkból kiválaszthatja a legnagyobb CHRISTMAS TYP 3 karácsonyfát, amely több mint 2 méteres, kiváló minőségű puha 3D-s tűkkel rendelkezik, az ágak végén hajtásokkal.

Nagy karácsonyfa lánccal és fényekkel 3D karácsonyfa CHRISTMAS TYP 3, zöld, 220cm,

 

Karácsonyfa házi készítésű díszekkel

Olyan szavak jellemzik Önt, mint a: kreatív, környezetbarát és autentikus.

A fája tele van olyan díszekkel, amelyeket saját maga készített sok szeretettel, vagy olyanokkal, amelyeket a piacon vásárolt. Kapcsolatban áll a természettel, és törődik a jövőjével. Szereti saját maga szerint csinálni a dolgokat, és nem fél kimondani a véleményét. Képes kikapcsolni és időt szakítani a családra, a pihenésre és egy jó könyvre vagy filmre.

A fatönkön álló karácsonyfának köszönhetően Ön is kényeztetheti magát egy adag természettel! Egy olyan természetbarát számára, mint amilyen Ön, a fenyőtobozokkal kiegészített vastag ágú PNIK karácsonyfa a tökéletes választás.
 

Karácsonyfa tönkön, karácsonyi csillaggal Karácsonyfa tönkön PNIK TYP 3, 210 cm,

 

Összevissza feldíszített fa

Ezek a szavak jellemzik a legjobban Önt: szórakoztató, gondtalan és természetes.

Mindent felakaszt a fára, amit csak talál. És Önnek aztán igazán sok mindene van. Nem érdeklik Önt a trendi dolgok, az Ön számára minden dekoráció gyönyörűen néz ki és sajátos jelentéssel bír. A díszítés az Ön számára elsősorban a szórakozásról és az örömről szól, amelyet önmagának adhat. Nem aggódik az apróságok miatt, gondtalan lelkű, és az emberek szeretik Önnel tölteni az időt.

A HAIROS karácsonyfa nyújtja a legszórakoztatóbb díszítési élményt. Első pillantásra nem lehet megkülönböztetni a valódi fenyőtől. Ön pedig kedve szerint kidíszítheti. Rengeteg ága van, amelyek csak arra várnak, hogy Ön gyönyörűen feldíszítse őket. Ezen kívül egy masszív vasállvánnyal rendelkezik, amely kellő stabilitást biztosít számára.
 

Gazdagon díszített karácsonyfa Karácsonyfa vas állvánnyal HAIROS, 180 cm,

 

Minimalista karácsonyfa

Olyan szavak jellemzik Önt, mint a: szabad, kiegyensúlyozott és modern.

Mindig tudja, hogy épp mi a trendi. Szereti az egyszerű ruhákat, a lágy vonalakat és a letisztult dizájnt. Mivel nem szereti egymásra halmozni a dolgokat, csak aszalt gyümölccsel és néhány égővel díszíti a fát. Szabadon él, és a kicsi dolgok is boldoggá teszik. Minden pillanatot képes a lehető legjobban élvezni, barátai számára pedig nagyszerű útitárs.

Szereti az egyszerűséget és a rendet, így a gyönyörű fehér nyírfa WHITE BIRCH karácsonyfa remek választás lesz az Ön számára. Nem kell hozzá semmilyen dekoráció vagy égősor. Tökéletes úgy, ahogy van! Tiszta, elegáns és varázslatos.

Minimalista karácsonyfa, LED fehér nyírfa LED karácsonyi fa, nyírfa WHITE BIRCH, 150 cm

 

Fehér karácsonyfa

Az olyan szavak jellemzik Önt a leginkább, mint a: magabiztos, ultramodern és társasági.

Már októberben tudja, hogy mik lesznek a karácsonyi trendek. Szereti a divatot, a ruhái és az otthona pedig a legapróbb részletekig össze vannak hangolva. Pontosan tudja, mit akar, és nem fél a karácsony előtti drámától. Szeret a karácsonyi partikra meghívókat kapni és adni. Szűk a baráti köre, legalábbis azoké, akiknek érdekli a véleménye, a többi pedig nem számít.

Olyan fát keres, amely tökéletesen tükrözi az Ön ízlését? A havas MARAVEL karácsonyfa olyan magabiztos, mint Ön. Ez a gyönyörű, 245 cm magas lucfenyő az Ön legnagyobb büszkesége lesz. A tömör fém állványnak és a sok ágnak köszönhetően gyönyörűen mutat majd a nappalijában.

Havas karácsonyfa MARAVEL TYP 3, 245 cm

 

Hagyományos fa csillaggal a tetején

A legjobban az olyan szavak jellemzik Önt, mint az: erkölcsös, könnyed és jószívű.

Tiszteletben tartja a hagyományokat, és az Ön számára a család az első. El sem tudja képzelni a karácsonyt énekek és klasszikus filmek nézése nélkül. Az évente ismétlődő hagyományok a biztonság és a kényelem érzését nyújtják az Ön számára. Pontosan úgy díszíti a fát, mint a szülei. Ezért a karácsonyi angyal vagy csillag nem hiányozhat a tetejéről. Kedves a szíve, szeret segíteni másokon, és karácsony előtt mindig adakozik jótékonysági célokra.

Egy olyan családcentrikus ember számára, mint Ön, remek választás a CHRISTMAS TYP 11 fenyő. A fenyő az egyik legnépszerűbb karácsonyfa Európában és egyben a karácsony szimbóluma. A CHRISTMAS TYP 11 3D kivitelben készült, így szinte megkülönböztethetetlen az élőtől.

Hagyományos karácsonyfa csillaggal a tetején FULL 3D karácsonyfa CHRISTMAS TYP 11, 180 cm