A társaságunk az áru szállítását szálító társaságon keresztül hajtja végre. Az áru raktárból van kiszállítva.

A szállítási díjat a rendszer még a rendelés befejezése előtt számítja ki.

A szállításról szállító társaság gondoskodik, az áru kiszállítása előtt a futár felveszi önnel a kapcsolatot. Feltétlenül szükséges, hogy a szállítás idején az ön által megadott címen tartózkodjon.

Ezeket a szolgáltatásokat mi nem tudjuk biztosítani, még akkor sem, ha hajlandó lenne hozzáfizetni. A futár az áru szállításáról figyelmeztetni fogja önt legalább egy nappal a kiszállítás előtt, az áru bevitelét a lakásba / a bútor összeszerelését más módszerrel kell bebiztosítania.

Minden ügyfelet értesítsük a kiszállítás időpontjáról legalább egy nappal a kiszállítás előtt.

A rendelés törlése teljesen ingyenes. Írjon egy kérvényt a rendelés törlése érdekében a rendelésszámmal a [email protected] e-mail címre.

A kedvezmény alkalmazásánál a megrendelés időponja fontos és nem a kiszállítás időpontja. Ha merendel valamit, amikor még tart a kedvezmény, a kedvezményt alkalmazni fogjuk még akkor is, ha az árut már az akció befejezése után fogjuk kiszállítani.

Az egyéni megrendelésnél a szállítási idő 14 – 17 hét. Ezt az információt megtekintheti a tétel leírásában is.

Az internetes vásárlás esetén az érvényes üzeti követelmények szerint jogában áll az árut 14 napon belül a vásárlás után visszatéríteni. Az árut szükséges a saját kölségérére visszatéríteni egyenesen. Az árunak feltétlenül muszály sérülésmentesnek, szétszereltnek és a lehetőségek szerint az eredeti csomagolásban lennie.

Az áru visszaküldését szükséges bejelenteni a mi Webáruházunk részlegén a köv. tel. számokon +36 20 512 1458 vagy e-mail-en keresztül a köv. e-mail címen [email protected]

Van egy másik lehetősége is. Ha nincs az áruval megelégedve, vagy van valami hibája, melyek a reklamációk alá tartoznak, jogában áll reklamálni a [email protected] e-mail címen.

Az információk melyek a bútordarabok mellett vannak feltüntetve megjelenítik a valódi állapotot. Ha fel van tüntetve, hogy „raktáron“, akkor a bútor a raktárkészletünkről azzonnal elérhető és a megrendelés befejezése után az áru kiszállítására kerül a vevő által megadott címre.

Mivel mink csak az eladással és nem a gyártással foglalkozunk, nem tudjuk bebiztosítani az egyéni megrendelések végrehajtását. Csak a webáruházunkban található árut tudjuk önnek biztosítani az előre megadott méretben és árban. Ami a színváltozatot illeti, más színváltozatot választhat csak abban az esetben, ha az adott tétel leírásában talál mellékelt mintakönyvet az összes lehető szín és anyagváltozattal.

Jelenleg csak www.kondela.hu webáruház áll rendelkezésére.