Kedves barátok, ügyfelek,

Üdvözöljük önöket a www.kondela.hu társaság webáruházában

Tulajdonos egy szlovákiai székhelyű társaság, melynek már több, mit 30 éves tapasztalata van bútor eladásával Szlovákiában és Csehországban.

2020-ban kiterjeszkedtünk Magyarországra. Bútor és lakás kiegészítők eladásával foglalkozunk. A mi üzleti tevékenységünk a kiskereskedelmi és nagykereskedelmi bútor és lakás kiegészítők eladására összpontosít.

Szlovákia területén 20 saját kiskereskedelmi bolttal rendelkezünk TEMPO KONDELA NÁBYTOK néven. Azon kívül a nagykereskedelmi eladásunkkal ellátunk néhány száz bútorházat Szlovákiában, Csehországban, Magyarországon és Romániában. Ezzel a legtermékenyebb társaságokhoz tartozunk a szlovákiai bútorpiacon.

A társaság belső rendje, egyértelmű célok és az áttekinthető munkaeljárások az ügyfeleink sikeres kielégítéséhez vezetnek. A bevezetett rendszer a menedzsment minősítésére, mint az állandó és a rendíthetetlen jogi előírások betartása nagyon fontos eszköz a termékeink és szolgáltatásaink stabil minőségéhez, valamint a törzsvásárlók és az új vásárlók megszerzésére.

A termékeink többsége, melyeket a webáruházunkban kínálunk elérhetőek a mi raktárkészletünkről és nem a mi szállítóinknál (mint ahogy ez gyakran megtörténik más webáruházakban). Ezzel jelentősen különbözünk a többi webáruháztól, melyek „garázs alapon“ működnek és melyek csak közvetítik az eladást. A webáruházunkban való vásárlással biztos lehet abban, hogy egy jól működő és stabil cégből vásárol. Ez a legjobb garancia, melyet az internetes vásárlással tudunk önnek biztosítani.

A webáruházunkat a legmodernebb technológiákkal és trendekkel hoztuk létre az adott üzleti területen azért, hogy megkönnyítsük és kellemesebbé tegyük a vásárlását nálunk.

A kínálatunkban temérdek bútort és lakáskiegészítőt találhat. Közkedvelt a kárpitozott bútorrészleg. A kárpitozott bőr és szövetülőgarnitúrákon kívül kínálunk önnek érdekes multifunkciós kanapékat, melyek főleg a fiatal családok számára érdekesek. Meglepik önt a dizájnjukkal és a vonzó áraikkal. A kínálatunkban találhat étkezőgarnitúrákat, nappali bútorokat, konyhabútorokat és székeket.