Válogatunk: A legjobb ajándékok minden férfi számára

Válogatunk: A legjobb ajándékok minden férfi számára

A legtöbb nő valószínűleg egyetért azzal, hogy a legjobb barátnőnknek könnyebb ajándékot választani, mint egy férfi számára. És mégis olyan keményen próbálkozunk minden évben. Kedves hölgyeim, mindjárt az elején adunk egy jó tanácsot: vásároljanak a párjuknak olyan ajándékot, ami nekik fog tetszeni, és nem önöknek. A férfiak mindenekelőtt az ajándék praktikus oldalát értékelik, és a nőkkel ellentétben ők ritkán vágynak nagy jelentőséggel bíró ajándékra. Akár az édesapjának, akár a testvérének vagy a férjének keres ajándékot, ígérjük, hogy a következő sorokban mindegyikük számára megtalálja a megfelelő karácsonyi meglepetést!

A legjobb szakácsnak

A férfiakról köztudott, hogy remek érzékük van a főzéshez. Ha van otthon egy ügyes szakács, annak csak örülni lehet. Mindig szívesen főz valami finomságot, vagy süt egy elképesztően jó süteményt. A legjobb karácsonyi ajándék tippünk a szakácsok számára a 8 db-os rozsdamentes acélkésből álló JAVED készlet. Kedvese már a kicsomagoláskor azonnal észre fogja venni az ergonomikus fogantyúkat és a precízen kialakított pengéket. A kiváló minőségű acélnak köszönhetően a kések hosszú ideig élesek maradnak. A késeket azonban igény szerint újra élezheti a kézi késélező segítségével, amely szintén megtalálható a készletben.

    • Olvassa el: A legjobb karácsonyi ajándékok gyerekeknek 2 éves kortól

Gasztronómiai készségeiért más praktikus konyhai ajándékokkal is megjutalmazhatja őt. Minden bizonnyal örömet okoz neki egy új edénykészlet, egy tartós wok serpenyő vagy egy megbízható konyhai robotgép.

Késkészlet állvánnyal, 8 db, JAVED

 

Az igazi elegáns, old-school férfiaknak

Az úriemberek még nem haltak ki. Hiszen Ön mellett is van egy ilyen férfi. Szeret elegánsan öltözködni, van karizmája és stílusa. Ha lehetne, szívesen belépne a legendás Peaky Blinders sorozatba. Okozzon örömet ennek az elegáns úriembernek, és ajándékozzon neki vintage stílusú lakáskiegészítőket, amelyek tökéletesen kiegészítik a férfibarlangját.

Tippünk: Talán nincs is ikonikusabb old-school darab, mint egy földgömb alakú bárszekrény. Ajándékozza meg ezzel a praktikus, mégis luxust idéző ajándékkal, melynek köszönhetően büszkén tálalja majd a whiskyt vagy a bort a vendégeinek. A GLOBUS bárszekrényünk tartós anyagokból készült, mint például a fa és a természetes MDF. A felső "gömb" része forgatható és nyitható, az alsó részén pedig 3 kerék található, ami megkönnyíti a kezelését.

Illusztrációs fotó

 

Egy valódi borszakértőnek

A bor számára élvezet, és értékelni tudja a szőlőtermesztők becsületes munkáját. Ha a párja vagy az édesapja nagy rajongója a bornak és mindennek, ami ezzel kapcsolatos, sokkal egyszerűbb az ajándékválasztás. A bor felszolgálása minden borász számára rituálé, amely akkor éri el a csúcspontját, mikor a bort az arra szánt poharakba töltheti. Készítsen egy személyre szabott ajándékcsomagot borkedvelő kedvese számára, hogy igazi sommeliernek érezhesse magát. Ennek alapvető kellékei a fehérborhoz és vörösborhoz készült speciális poharak. Egészítse ki ezeket a SAKARO sommelier készlettel, mellyel továbbfejlesztheti borszenvedélyét és egyben professzionális módon szolgálhatja ki a vendégeit.

Nézze meg, mi mindenre képes a SAKARO sommelier készlet:

 

A kávéimádók számára

Megvetően néz azokra az embereke, akik "piccolót" rendelnek, undorodva húzza fel az orrát a félliteres Americano látványától, és a tejszínhabot a kávéban bűncselekménynek tartja. Felismeri ebben a leírásban a párját? Ha igen, akkor valószínűleg már tudja, hogy egy megrögzött kávéimádóval van dolga. Felejtse el az automata kávéfőzőket. Az igazi kávéimádók tudják, hogy nincs jobb egy karos kávéfőzőnél, amely a kávéfőzést valódi rituálévá változtatja.

Tippjeink: Válassza a darálóval ellátott BERNY karos kávéfőzőt. Fő előnyei közé tartozik a nagy teljesítménye, az anti-drop rendszer és a kiváló ár-érték arány. A tejhabosító és a csészemelegítés magától értetődő funkciók. A hamisítatlan kávézási élmény érdekében azonban ne feledkezzen meg a megfelelő csészékről sem. A kézzel fújt üvegből készült HOTCOOL thermo csészék hosszú ideig megtartják a kávé ideális hőmérsékletét, és nem égetik meg a tenyerét.

Karos kávéfőző darálóval, BERNY

 

Hogy gyorsabban elkészüljön

Nemcsak a férfiaknak, de a nőknek is rossz szokásuk, hogy a ruhákat a székre akasztják. Ismerjük ezt, és biztosan Ön is – mindannyiunknak van egy olyan széke, amely nem egyszer meglepett már bennünket a végtelen teherbíró képességével. Otthon aztán halmokban állnak a ruhák, melyeket általában már gyűrötten és dohosan találunk, már ha eszünkbe jut, hogy hova tettük őket. Praktikus megoldás a szobainasnak is nevezett speciális ruhaállvány.

Tippünk: A LUKE ruhaállvány szolgálatra készen áll! Elsősorban a mindennapi ruhák tárolására szolgál – partnere azonban felhasználhatja arra is, hogy előkészítése a másnapra tervezett ruháit, vagy felakaszthatja azokat, amelyeket újra fel szeretne venni. A ruhák nem gyűrődnek össze rajta, azonnal kéznél vannak és nagyszerűen szellőznek az éjszaka folyamán. A LUKE ruhaállvány rendelkezik egy akasztóval az ingek vagy kabátok számára, egy rúddal a nadrág felakasztására, valamint egy extra résszel az öv vagy az egyéb kiegészítők tárolására. Tartós és minőségi anyagokból készült, mint például fém, a fa és a márvány.

Szobainas LUKE

 

Ha szereti a számítógépes játékokat

A számítógépes játékokat nem csak a gyerekek és a tinédzserek kedvelik. Ha az Ön párja vagy esetleg testvére is ennek az Ön számára idegen játékiparnak a foglyává vált, akkor nem kell drága elektronikai eszközökre vagy játékokra vadásznia. A legtöbb játékos szívesebben szerzi be maga az összes szükséges készüléket és kütyüt. Azonban amit Ön is megtehet, az az, hogy egy egészséges és modern játék sarkat alakít ki számára a lehető legjobb játékélmény érdekében.

Tippjeink: Gondoskodjon róla, hogy a nagy vagy éppen kicsi játékosa szórakozás közben az ARMYRE ergonomikus gamer széken üljön, amely teljesen alkalmazkodik az alakjához, erősíti a has- és hátizmokat, valamint véd a nyak- és hátfájás ellen. Egészítse ki a TEZRO játékasztallal, amely számos előnyt kínál. Munkafelülete minden játékkiegészítőhöz kellően széles teret biztosít, tartalmaz egy megemelt polcot, aminek köszönhetően ideális szemmagasságba kerülhet a monitor, valamint egy nyílást a kábelek és a tápegység számára.

Gamer szék ARMYRE, gamer asztal TEZRO

 

Végezetül pedig egy utolsó fontos tanács: ne halogassa az ajándékvásárlást! Ha az utolsó pillanatra hagyja az ajándékok kiválasztását, stresszhelyzetben a rosszabb opció mellett dönthet. Vásárlás előtt nézzen körül egy kicsit, és egy bonyolult ajándék helyett derítse ki, hogy mitől lesz igazán boldog az, akit meg szeretne lepni. Amikor majd meglátja, hogy mennyire örül a felbontott csomagnak, rájön majd, hogy az idő, amit a válogatással töltött, valóban megérte. Elvégre erről szól a karácsony – többet gondolni másokra, és odafigyelni rájuk.