Karácsony és a gyerekek: karácsonyi ajándék tippek, amelyek örömet okoznak a legkisebbeknek és megszépítik a gyerekszobát

Karácsony és a gyerekek: karácsonyi ajándék tippek, amelyek örömet okoznak a legkisebbeknek és megszépítik a gyerekszobát

Távirányítós autó, plüss figura a Mancs őrjáratból, babaház, élő póni, Harry Potter lego, vizet lövellő karóra. Valószínűleg minden gyerek tudja, mi az álmai ajándéka – ha szeretné látni, ahogy a kicsik szemei ​​csillagként ragyognak, akkor egy ilyen ajándék nem hiányozhat a karácsonyfa alól. De vannak olyan ajándékok is, amelyek örömet okoznak a gyerekeknek, megszépítik a gyerekszobát és egyben meglepetést is okoznak, még akkor is, ha a gyerek nem tudja, hogy szüksége van rá. Egyszerűen nem gondolt ilyen ajándékra. És Ön is bele illeszthet egy darabot magából: ízlését, ötleteit, elképzeléseit arról, hogyan szépítse meg a gyerekszobát. Most elhoztunk Önöknek pár ilyen típusú karácsonyi ajándék tippet a gyerekek számára.
 

 

Praktikus ülőke tehén vagy bárány formájában

Még a praktikus, mindennapi tárgyaknak is lehet kreatív, imádnivaló megjelenésük. Ez a kombináció pedig lenyűgözi a gyerekeket: egy olyan dolog, amit mindig használ, de hirtelen mesés megjelenést kapott. A tekintet, amiről mindig is álmodott. Pontosan ilyenek a kínálatunkban szereplő ülőkék: négy lába van, két sarka, foltos és búgatnia kell, de nem búgat. Mi az? Igen, ez egy tehén alakú ülőke

Ezen kívül egyéb állatkás ülőkéket is talál e-shopunkban: például juh és kisbárány formában. Lenyűgözik Önt a fa lábaikkal - pata nélkül -, lágy krémes színeikkel és bársonyos anyagukkal, amely nagyon kellemes tapintású. Ezek az ülőkék még a nyugtalan izgő-mozgó gyermeket is boldogan üldögélő csemetévé varázsolhatják. Kiválóan alkalmasak például gyerek bulikra, mert nem foglalnak sok helyet és könnyen szállíthatók. Egy karácsonyi ajándék, amelyet minden gyermek imádni fog.

 

Babzsák a szórakoztató pihenéshez

Leülni, lefeküdni, forgolódni, hasra feküdni, hanyatt feküdni, belenyomni az arcunkat és elfeledkezni a körülöttünk lévő világról. Egy babzsákkal a gyermek mindezekre képes. A kicsik számára lenyűgöző, hogyan alakítható át egy bútordarab az ő elképzeléseik szerint. Mint a gyurma, csak hatalmas méretben, amin ülni is lehet. Kis súlyának köszönhetően a falhoz vagy az ágyhoz illeszthető, de akár a nappaliban is elhelyezheti.

A babzsák remek karácsonyi ajándék egy gyerekszobába, de mi még ennél is jobbat kínálunk. Mit? Egy elefánt alakú babzsákot. Vagy egy egyszarvú alakú babzsákot. Esetleg egy babzsákot bárány formában. Azt pedig döntse el Ön, hogy gyermekének melyik nyeri el leginkább tetszését. Ha inkább egy klasszikus darabot szeretne, amit este feltűnés nélkül áthelyezhet a gyerekszobából a nappaliba, akkor remek hírünk van az Ön számára. Standard formájú babzsákokat is talál nálunk. Tehát mit szólna hozzá, ha a karácsonyfa alatt önmagát és gyermekeit is meglepné?

 

Egy sátor, amelyben a gyerekek (nem csak) indiánosat játszhatnak

Fontos, hogy legyen egy olyan hely, ahol a gyerek elbújhat az egész világ elől. A képzelőereje, a gondolatai, a lelki világa és a fejlődése érdekében. Talán most arra gondol: "Hiszen van egy gyerekszobája, mi más kellene még?" Van egy tippünk az Ön számára, amit még inkább értékelne – a Teepee gyereksátor. Az indiánok által használt sátor egy egyszerű faszerkezeten emelkedik ki. A bejárat bezárható, így a gyermek tökéletesen élvezheti a magánélet érzését.

De nem csak azt; a Teepee sátor kiválóan alkalmas játékra is – legyen szó indiános vagy kalandoros játékról, esetleg egy családi kirándulásról a plüssállatokkal. Ráadásul ez a sátor remekül is néz ki: egyszerű, szabályos minta természetes fenyőfával kiegészítve. Az előnye, hogy van egy alja is, ami télen elszigeteli a hideg talajtól. Ha olyan karácsonyi ajándékot szeretne választani, amitől a gyerekszoba és a gyermek szeme is ragyogni fog, akkor most megtalálta.

 

Játékkonyha, hogy Önre hasonlítsanak

Amit a majom lát, azt a majom megcsinálja. És ez a gyerekekkel is így van: ha látják, hogy valamit csinálunk, lelkesen ismételgetik utánunk. De vannak olyan tevékenységek, amelyeket nem szeretnénk, ha utánunk csinálnának. Például amikor a gyermekünk megragadja a forró olajjal teli serpenyőt, és rántott húst akar sütni benne. Erre van egy nagyszerű receptünk: egy gyönyörű fából készült gyerekkonyha. A gyerekek megfőzhetik benne az ebédet, a mikrohullámú sütőben megmelegíthetik az ételt, a mosogatóban elmosogathatnak, a hűtőbe betehetik a joghurtokat, de kimoshatják a koszos szennyest is.

A gyerekek imádni fogják, hogy a gombok forgathatók, az ajtók pedig kinyithatók, de különösen a felnőtté válás érzését és a nagyszerű segítő szerepét fogják élvezni. A fa játékkonyha kellemes pasztellszínekben pompázik, minőségi forgácslapból és fenyőfából készült és igazán remekül mutat a gyerekszobában. Ha a gyerekek szeretnek segíteni a konyhában, ez a karácsonyi ajándék tökéletes lesz számukra.