Ő és a karácsony: milyen ajándékot válasszunk egy nőnek? 5 tipp, amivel örömet okozhat (nem csak) partnerének

Ő és a karácsony: milyen ajándékot válasszunk egy nőnek? 5 tipp, amivel örömet okozhat (nem csak) partnerének

Egyáltalán nem kell, hogy a karácsonyi ajándék kiválasztása nehéz legyen – egy olyan ajándéké, amelynek őszintén fognak örülni, és amelyik nem fog néhány nap múlva már a szekrény alján porosodni. Mivel lepjünk meg egy nőt karácsonykor – nem csak a partnerünket, de a testvérünket, barátainkat, vagy akár az édesanyánkat? Az megfelelő választás első feltétele, hogy jól ismerjük az adott személyt. Tudjuk, hogy milyen színeket szeret, hogyan szeret pihenni, tudni, hogy mivel szereti tölteni az időt, és azt, hogy mivel rendelkezik és mi hiányzik az otthonából. Hogyan tovább? A legnagyobb sikernek a praktikus ajándékok örvendenek, amelyek kis erőfeszítéssel romantikus ajándékokká változtathatók. Milyen karácsonyi ajándékkal varázsoljunk el egy nőt? Most bemutatunk Önöknek 5 fantasztikus tippet, amellyel garantáltan örömet okozhat karácsonykor.

Egy ajándék, amely mindig emlékeztetni fogja rá, hogy mennyire szereti

A tükör egy szimbólum. Például a Vénusz istennő által tartott tükrök tükre - egy kicsi, kerek darab, kereszt alakú fogantyúval ellátva – ez a tükör a női nem szimbólumává vált. És vajon mit jelképez az, ha karácsonykor tükröt ajándékoz egy nőnek? Csak Önön múlik. De van egy tippünk az Ön számára: szimbolizálja azt, hogy tetszik, amit lát. Egy bók, amely minden nőnek örömet okoz – legyen az partner, nővér, anya. Fontos, hogy a tükörbe nézve a hölgy azt gondolja: „gyönyörű vagy”. 

Nálunk talál kerek tükröt arany fém keretben, kis polccal és gyertyatartóval. A tükörnek köszönhetően minden nő meghitt hangulatot teremthet a saját szépség sarkában, és remek pillanatokat szentelhet önmagának és szükségleteinek. Emellett a meggyújtott gyertyákon kívül apró tárgyakat is tárolhat a polcon, például hajgumit, szempillaspirált vagy parfümöt. De hogyan közli majd ez a tükör a megajándékozott hölggyel, hogy gyönyörű? Sehogy, azt Önnek kell megtennie. A legjobb, ha egy aranyos üzenetet ragaszt a tükörre: „Nézd csak milyen gyönyörű vagy. Talán nem mondom minden nap, de így van. Remélem ez a tükör minden nap emlékeztetni fog rá." Higgye el, a hölgy, akit megajándékoz ezzel a tükörrel, örökké emlékezni fog ezekre a szavakra.

kerek tükröt arany fém keretben Kondela

 

Tökéletes pihenés a pezsgőfürdőben ajándékba

Az otthoni wellness valószínűleg mindenki álma. Munkából hazaérve csupán elég felkapni a fürdőruhát, beleugrani a kellemesen meleg vízbe, és elfelejteni a kemény és mozgalmas napot. És mindezt otthona kényelmében, teljesen privát környezetben. Ez az ajándék olyan, mint egy wellness központba szóló bérlet, hatalmas örömet okoz, és el sem kell hagynia otthonát. Ráadásul ezt az ajándékot mások társaságában is élvezheti. A kínálatunkban található 910 l-es felfújható pezsgőfürdő tökéletes pihenést biztosít otthona kényelmében. 

A Taupe pezsgőfürdőben 4 személy kényelmesen elfér, de a kapacitása 6 fő. A beltérben és a kültérben is elhelyezheti, hiszen akár - 40°C-ig is bírja a fagyos hőmérsékletet. Még tavaszig sem kell várnia a használatára, hiszen ez a pezsgőfürdő 40 °C-ra melegíti fel a vizet. Nincs más dolga, mint kicsomagolni, felfújni, megtölteni, felmelegíteni a vizet, és a párja - és persze vele együtt Ön is - már karácsonykor tökéletes kikapcsolódás mellett élvezheti a varázslatos pillanatokat. 130 masszázsfúvóka gondoskodik erről. Élvezze a jakuzzi által nyújtott kényelmet akár a szabad levegőn is, gyönyörű kilátással az éjszakai égboltra és egy pohár borral a kezében. Ráadásul a kényelmét a szilveszteri buli alatt is élvezheti. Mit szól ehhez a karácsonyi ajándékhoz?

felfújható pezsgőfürdő Kondela

 

Ajándék, amivel élmény lesz a sütés és a főzés

Kovászos kenyér, tökéletes sütemények, pizzatészta, fasírt, amely jobb, mint a nagymamától, vagy egy egészséges turmix reggelire. A párja, az édesanyja, vagy a nővére egyike azoknak a konyhaművészeteknek, akik imádnak főzni és sütni? Ezek mind olyan finomságok, amelyek elkészítése arra kényszeríti az embert, hogy egy kis időt a konyhában töltsön. Néha akár órákat. Egy dolog biztosan igaz - mindannyiunknak csak napi 24 órája van: a leggazdagabb ember a világon és a legkevésbé gazdag is. Okozzon örömet egy olyan karácsonyi ajándékkal, ami csökkenti az ételek elkészítéséhez szükséges időt. Ezt az időt pedig képes lesz önnek, a gyerekeknek, a hobbijainak, vagy a legfontosabbnak: önmagának szentelni.

Az 1800 W teljesítményű Kante konyhai robotgép remek segítőtárs: felveri a habot, kever, tésztát dagaszt, húst darál, turmixokat készít, egyszerűen szinte mindenben segít. Felbecsülhetetlen értékű a négy pár kemény, fáradhatatlan kéz, amelyet a fa alá helyezhet szépen becsomagolva, s amelyek mindenben segítenek a konyhában.

Ezen kívül több szín közül is választhat, így a konyhai robotgép a konyha tökéletes díszévé válhat. ​Vanília, fehér, fekete, piros, rózsaszín, rose gold. Tegye romantikussá ezt a praktikus karácsonyi ajándékot, és csatoljon hozzá egy üzenetet: "Imádom a kenyeret/tortát/ reggeli turmixot, amit készítesz, de szívesebben töltöm veled az időt. Ezzel a segédeszközzel több időnk lesz."

Kante konyhai robotgép Kondela

 

Hinta, palinta…

Egy ajándék, ami kellemesebbé teheti a karácsonyi ünnepeket, a hosszú téli estéket, a végtelen nyári napokat, a száraz őszt, sőt, egy egész életet. Egy karácsonyi ajándék, amelyet a beltérben és a kültérben egyaránt élvezhet. Egy ajándék, mellyel megpihenhet és biztonságban érezheti magát. Pontosan ilyen a Nolan függő hintaszék. Használja télen a kandalló mellet a takaróba bújva, miközben könyveket olvas vagy karácsonyi meséket néz. Nyáron helyezze a kertbe, az erkélyre vagy a teraszra és élvezze a hinta kellemes ringatózását.

Ráadásul képzelje el, milyen jól fog mutatni egy fa alatt. Mi lehet ez, dinoszaurusz tojás? Ha szeretné ezt az ajándékot romantikusabb szintre emelni, válasszon egy kétüléses függő hintát. Lehetséges azonban, hogy nem lesz elég hely: nagyon valószínű, hogy a család minden tagja szeretne majd egy kis időt tölteni benne. Nem csoda! „Hiszen annyira jóóó! Hinta, palinta, ezt kérem majd karácsonyra."

Nolan függő hintaszék Kondela

 

Egy ajándék, amely elfelejtteti a hölggyel, hogy "Nincs mit felvennie"

Ahogy a mondás tartja: "Ha nincs szem előtt, nem gondolunk rá" - ezért a hölgyek néha kicsit drámaian, kicsit igénylően kijelentik: "Nincs mit felvennem." Hacsak nincs valami kis manó a szekrényben, aki női ruhákat lopkod, valószínűleg nem olyan nagy a baj. Inkább csak arról lesz szó, hogy a szeretett hölgy elfeledkezett pár ruháról.  Megesik, hiszen az emberi emlékezet nem tévedhetetlen, de van egy tippünk, hogyan idézze fel ezeket a darabokat.

Ruhaakasztó állvány vagy stander – helyezze a térbe, és a vállfák segítségével a legjobb darabokat is ráakaszthatja, az alsó polcra pedig a cipők helyezhetők, amelyek illenek ezekhez a ruhákhoz. Ajándékozza meg ezzel az ajándékkal kedves hölgy ismerősét, és mindig tündökölni fog. Ráadásul azt is jobban átlátja majd, hogy mi rejtőzik a szekrényében. A ruhaakasztó állvány ráadásul tökéletes beltéri kiegészítőként is szolgál.

Mi a véleménye, a hölgyeknek szánt karácsonyi ajándék tippek közül melyik tetszett Önnek a legjobban? Mindegyikük – és sok más is – megtalálható a www.kondela.hu oldalon.

Ruhaakasztó állvány vagy stander Kondela