Nagyszülők és a karácsony: 5 karácsonyi ajándék tipp a nagyszülőknek

Nagyszülők és a karácsony: 5 karácsonyi ajándék tipp a nagyszülőknek

Jaj, ugyan... mit kívánhat karácsonyra az ember az én koromban? Tudod, hogy már mindenem megvan. Ne aggódj. Inkább vegyél valamit a kis Emmácskának. Nyilván Ön is hasonló választ kapott a nagyszülőktől, amikor megkérdezte, hogy milyen karácsonyi ajándéknak örülnének. Az idősek többnyire igazat mondanak, nekik tényleg nem kell sok, általában mindenük megvan, amire szükségük lehet. De ne adja fel! Most elhoztunk Önöknek 5 karácsonyi ajándék tippet a nagyszülők számára. Ezek olyan ajándékok, amelyeket a nagymama és a nagypapa nem csak akkor fog elővenni a szekrényből, amikor meglátogatja őket. De vajon mi okoz majd nekik örömet a karácsonyfa alatt?

 

Ajándékozzon karácsonyra végtelen meleget


"Jaj, de hideg van nálatok. Biztosan a gyerekeknek is fázik a lábuk..." - valószínűleg Ön is hallott már ehhez hasonló megjegyzést a nagyszüleitől. Ez valóban így van, az évek múlásával az emberi szervezet hőszabályozása is megváltozik. Így megeshet, hogy ahol nekünk melegünk van, ott a nagymama és a nagypapa fázik. Azonban létezik egy tökéletes megoldás: az elektromos melegítő takaró. Nemcsak télen, hanem a száraz őszi estéken is felbecsülhetetlen értékű társsá válik a nagyszülei számára.

A kínálatunkban található melegítő takaró puha mikroplüssből készült, csak be kell dugni egy konnektorba, és gondoskodik a végtelen és kellemes melegről. A kábel leválasztható, így a takaró könnyen mosható. Ha a nagymama és a nagypapa karácsonykor nagyon belemerül a sütemények majszolásába, akkor a csokoládé folt sem okoz majd gondot. Ezen kívül a 130x180 cm-es méretnek köszönhetően a melegítő takaró mindkét nagyszülőt képes betakarni, ráadásul 3 fűtési hőmérséklettel és túlmelegedés elleni érzékelővel is rendelkezik. A nagyszülők nem csak a kanapén, hanem az ágyban is használhatják. Ez a karácsonyi ajándék dupla munkát végez: nem csak a testüket, de a szívüket is felmelegíti. Nagyszerű funkcióit különösen a fájó ízületek és izmok fogják értékelni.

elektromos melegítő takaró

 

Praktikus ajándékok hozzáadott értékkel


A régi bögrék, amelyekből gyerekkorában kakaót szürcsölt, általában a nagyszülők szekrényeinek kötelező elemei. De talán az idei karácsony megfelelő idő egy apró változtatásra. Kávé, tea, kakaó, vagy bármilyen meleg ital - nem hiányozhatnak a nagyszülők asztaláról. Mi lenne, ha vásárolna nekik egy praktikus, dupla falú thermo csésze szettet? Melegen tartják az italt, de közben nem égetik meg a kezüket. Kézzel készítették őket, a tehetséges üvegkészítők a szívüket is beléjük fújták. Egy kis üzenetet is csatolhat az ajándék mellé: Nagymama/nagypapa, örökké a szívemben lesztek.

dupla falú thermo csésze

 

Ajándékozzon melléjük egy kicsi, de nagyszerű kiegészítőt is. Olvasás, tévézés közben állandóan az asztalhoz hajolgatni a fiatalabbak számára sem túl kellemes. Mindannyian abszolút kényelemre vágyunk. Ezt a problémát egyszerűen megoldja a kanapéra helyezhető bambusz alátét. Formálható, így elhelyezheti kisasztalként a kanapé, fotel támlájára, vagy akár ki is terítheti a kanapéra. Azért, hogy el ne csússzon, az aljára filc van ragasztva. Nagyszerű kiegészítő a thermo poharak mellé! 

kanapéra helyezhető bambusz alátét

 

Ajándék retro dizájnnal


Azt mondják, hogy egy öreg kutyának nem tudunk új trükköket tanítani. És ez a nagyszülőkkel is így van: ők is szeretik azt, amit már megszoktak. Az Ön nagyszülei előszobájában is van keleties mintájú szőnyeg, amely évtizedekkel ezelőtt óriási népszerűségnek örvendett, és minden második háztartás kötelező eleme volt? Minden bizonnyal számtalan vendégséget, látogatást túlélt már ez a darab, és dicső napjai már rég elmúltak.

Nem kell túl sokat gondolkodni rajta - a modern szőnyegek, a különféle szőrmék vagy báránybőrök valószínűleg nem fognak ilyen nagy sikert aratni. Válassza a biztos megoldást: vásároljon olyan karácsonyi ajándékot, amivel a nagyszülőket biztosan boldoggá teszi. Pontosan ilyen a keleti mintás Kendra szőnyegünk. E-shopunkban több méretben is megtalálható, így biztosan talál megfelelő méretet a nagyszülei előszobájába. Egy új darab retro dizájnnal – karácsonykor garantáltan örömet okoz.

keleti mintás Kendra szőnyegünk

 

A nagyszülők megérdemlik a kényelmet. Biztosítson számukra maximális pihenést


Sok mesében vagy filmben láthatunk olyan részeket, ahol a nagypapa vagy a nagymama gondtalanul, ritmikusan ringatózik - előre, hátra, előre, hátra - egy hintaszékben. Mi lenne, ha idén valódi kényelmet ajándékozna nekik karácsonyra? A modern, de ugyanakkor hangulatos kialakítású Kemaro hintaszékünk remek karácsonyi ajándék. Egy meleg takaróval kombinálva a hosszú téli estéken garantáltan hasznukra válik.

Kemaro hintaszékünk

 

Ha a nagyszülei gyakran panaszkodnak ízületi fájdalmakra, ami idős korban elég gyakori, akkor még magasabb szintre emelheti a karácsonyi ajándékot egy fotel formájában. Mit szólna egy masszázsfotelhez? A Lambert fotelünk kétféle intenzitású masszázs funkcióval rendelkezik, azonban a legjobb még hátravan: a fotel pozícionálható. Nagyon egyszerűen kihúzhatja a lábtartót és ledöntheti a háttámlát, aminek köszönhetően a nagyszülők számára tökéletes kikapcsolódást nyújt. Nem igaz, kényelmet nem lehet ajándékba adni!

masszázsfotelhez

 

Egy nagyszerű ajándék, amely boldoggá teszi azokat, akik szeretnek sütni


A nagymamák általában kiváló szakácsok. És cukrászok és pékek is. Több tízéves tapasztalatuknak köszönhetően olyan süteményeket tudnak sütni, amilyenekről a cukrászdák álmodni sem mernek. Titkos összetevőket használnak – szeretetet és végtelen türelmet. Kétségtelenül lenyűgözi majd őket egy olyan karácsonyi ajándék, amely kiemeli a képességeit és magasabb szintre emeli azt. De vajon milyen ajándék lenne nagyszerű egy tehetséges pék, cukrász számára?

digitális konyhai mérleg

 

Például egy digitális konyhai mérleg, amelyhez egy kedves kis üzenetet is csatolhat: "Nagyinak, hogy továbbra is elkészíthesd számunkra a világ legjobb süteményeit." Ha a nagymamának jól jönne a konyhába egy ügyes segítőtárs, akkor ajándékozza meg ezzel a nagyszerű darabbal. A nagy teljesítményű Macejko konyhai robotgép remek karácsonyi ajándék. És ne felejtse el hozzátenni, hogy ezt a segédeszközt először együtt kell kipróbálni. Végső soron a közös sütéssel töltött idő még szebb karácsonyi ajándék, mint maga a robotgép.

nagy teljesítményű Macejko konyhai robotgép