A Kondela bemutatja: 2022 legjobbjai

A Kondela bemutatja: 2022 legjobbjai

Elérkezett az év vége, így szokás szerint úgy döntöttünk, hogy számba vesszük a 2022-es történéseket. Nézze meg, melyik megjegyzés vagy bejegyzés volt a legnépszerűbb a közösségi hálózatainkon, és melyik új termék volt a legkelendőbb. Dőljön kényelmesen hátra – most visszamegyünk az időben!
 

BLOG KATEGÓRIA

Legolvasottabb cikk: Hogyan javítsunk meg egy nyikorgó ágyat

Az elmúlt évben leginkább az érdekelte Önöket, hogyan lehet gyorsan megjavítani a nyikorgó ágyat. Ha jelenleg Ön pont ezzel a problémával küszködik, cikkünkben számos egyszerű megoldást talál.

 

WEBES KATEGÓRIA
 

A legnépszerűbb ülőgarnitúránk: BRENDA

Az óévben az U alakú BRENDA volt a legnépszerűbb ülőgarnitúra, hiszen nagyon tágas és a család minden tagjának helyet biztosít. Ezen kívül szétnyitható és tárolóhellyel is rendelkezik. Univerzális, ami azt jelenti, hogy a sarokrésszel a jobb vagy a bal oldalon is össze lehet állítani. A molitán töltelék tovább fokozza a kanapé tökéletességét. A párnák, amelyek a csomag részét képezik, gondoskodnak a hát kényelméről. Fém lábakom áll, krómozott kivitelben.

Univerzális ülőgarnitúra készlet Univerzális ülőgarnitúra készlet BRENDA

 

A legnépszerűbb konyhabútorunk: AURORA

A legtöbb vásárlónk a hófehér AURORA bútorcsaládba szeretett bele. Az elülső ajtók extra fényes kivitelezése világosságot visz a konyhába. A szekrényajtók kiváló minőségű MDF-ből készülnek, a bútor szerkezete pedig laminált DTD-ből. Számos szekrénytípus közül választhat, amely lehetővé teszi, hogy konyháját saját lehetőségei és igényei szerint állítsa össze. Győződjön meg róla maga is, hogy az AURORA konyhabútor a felismerhetetlenségig képes megváltoztatni a konyhát.

AURORA elemes konyhabútor AURORA elemes konyhabútor

 

A legnépszerűbb ágyunk: FERATA

Ebben az évben a FERATA ágy volt a leggyakoribb választás a vásárlóink részéről. Ez egy boxspring típusú ágy, így magasabb és garantálja a minőségi alvást. Az ágy szerkezete fából készült, masszív és akár 120 kg-os teherbírást biztosít fekvőhelyenként. Biztosan értékelni fogja az ágy részét képező tárhelyet is.

Boxspring típusú ágy 120x200 Boxspring típusú ágy 120x200, FERATA TV KOMFORT

 

A legnépszerűbb újdonságunk: TABE

2022-ben a legnagyobb meglepetést a TABE cipőtároló jelentette Önök számára. Minimalista kialakításának köszönhetően bármilyen folyosóra vagy helyiségbe illeszkedik. Méretéből adódóan nem foglal sok helyet, miközben akár 16 pár cipő is elfér rajta.

Cipőpolc, 4 polcos, fekete Cipőpolc, 4 polcos, fekete, TABE

 

A mi kedvencünk: NOLAN NEW

Az Önök legnagyobb kedvence 2022-ben a NOLAN NEW függőfotel volt. A NOLAN elnyerte a vásárlóink tetszését modern dizájnjával és tökéletes kényelmével. A stabilitását az acélszerkezet garantálja. A teljes fotel teherbírása akár 130 kg. Az ülőrész tágas és kényelmes párnákkal bélelt, rattan és acélszerkezet kombinációjából készült. A csomag tartalmazza az azonnali használathoz szükséges összes alkatrészt, beleértve a párnákat és a rugókat a fotel felfüggesztéséhez.

Függőfotel Függőfotel NOLAN NEW

 

INSTAGRAM KATEGÓRIA: MAGYARORSZÁG

Magyar vásárlóink körében a legnagyobb sikert az a bejegyzés aratta, amely arról szólt, hogy hogyan lehet stílusosan berendezni a teraszt. Merítsen ihletet újra a videónkból.

 

VÉLEMÉNYEK KATEGÓRIA: AMINEK A LEGJOBBAN ÖRÜLTÜNK

Akkor vagyunk a legboldogabbak, ha ügyfeleink is elégedettek. Éppen ezért rendkívül örülünk, amikor pozitív visszajelzéseket kapunk Önöktől, és azt látjuk, hogy emberi és szakmai hozzáállásunknak köszönhetően szívesen visszatérnek hozzánk. Minden egyes vásárló fontos számunkra – akár online, akár a boltokban. Szeretnénk, ha a bútorok vásárlása nálunk mindenki számára örömteli élményt jelentene. Kiválasztottunk néhány véleményt, amelyek 2022-ben örömet okoztak nekünk.