Rugós matrac, 80x200, KOKOS MEDIUM

Egy fárasztó, megterhelő nap után jólesik egy kis pihenés, kényeztetés. A... Olvass tovább
  • Teljes ár: 62 900 Ft
A KONDELA cégünk rendelkezik saját autószállítással. Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Aggódik, hogy rossz döntést hozott? Nem probléma, garantáljuk az áru visszaküldésének lehetőségét a vásárlástól számított 60 napig. Mik a visszaküldési feltételek?

Egy fárasztó, megterhelő nap után jólesik egy kis pihenés, kényeztetés. A matrac a jó alvás alapja ezért nagyon fontos a megfelelő matrac kiválasztása, amely könnyen alkalmazkodik a test alakjához. A rugós KOKOS MEDIUM matrac minden ponton azt az alátámasztást és kényelmet nyújtja Önnek, amire szüksége van.

A rugós matrac alapvető jellemzője a rugós mag, ahol a rugók egymáshoz kapcsolódnak. A KOKOS MEDIUM matrac esetén a rugós mag azon oldala, amely egy egyoldalas kókuszdeszkával van határolva, kókuszlatex réteggel, PUR-habbal T25 -15 mm és préselt nemezzel van bevonva, a másik oldala pedig préselt nemezzel és T25-20 fokozott rugalmasságú PUR-habbal van bevonva. A kókuszágyrács természetes kókusz szálakból készült.

A PUR hab a legjobb termékek egyike a habszerkezetű anyagok között. A PUR habból készült matracok a használat elején keményebbek, de idővel komfortosabbá válnak anélkül, hogy a matrac veszítene a térfogatából. A poliuretán habból készült matracok nagyon népszerűek ortopédiai és antiallergén tulajdonságaik miatt. Könnyen és egyszerűen mozgathatók, mivel könnyűek. Legnagyobb előnye az ilyen matracoknak, hogy a rugalmasságukat sokáig megtartják.

A bonell rugós matrac belső kialakításának lényege, hogy az acélrugók adják meg az ágy formáját és tartósságát, melyek kiváló szellőzést biztosítanak. Ennek köszönhetően a rugós matrac garantáltan nem fülled be, a meleg nyári napokon is tökéletesen biztosított a teljes körű szellőzése. Az acélrugóknak köszönhetően tökéletesen formatartó, így Ön tökéletes kényelemben töltheti el éjszakáit. Minden rugós matrac hatalmas előnye, hogy akár egy-másfél évtizeden át is tökéletesen képesek kiszolgálni az Ön igényeit anélkül, hogy veszítenének rugalmasságukból, megereszkednének vagy elkopnának.

A matrac teherbírása a préselt nemez és PUR-hab oldalán 80 kg, és a kókuszágyrács oldalán 100 kg. A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2.

  • Anyaga: bonell rugók 2,2 cm/préselt nemez/PUR-hab/latex kókuszágyrács
  • Méretek (SzéxHo): 80x200 cm
  • Matrac magassága: 16 cm
  • Préselt nemez és PUR-hab oldal teherbírása: 80 kg
  • Kókuszágyrács oldal teherbírása: 100 kg
  • A közepesen kemény matrac ( T3 keménységi fokozat) / közepesen igazán kemény matrac( T4 keménységi fokozat)
  • A közepesen kemény matrac a legjobban alkalmazkodhat a fekvőhöz, nem okoz ellennyomást és a hátgerincet is egyenesben tartja. 70 és 100 kilogramm közötti emberek számára alkalmas.
  • Matracok ebben a kategóriában ( T4 keménységi fokozat) igazán kemények. Kellően rugózottak, hogy elkerüljék a problémákat a legnagyobb nyomásterületű területeken. Hát és hasi alvásra alkalmas. 100 kilogrammnál nagyobb súlyú emberek számára alkalmas.
  • Antiallergén steppelt jok huzattal

A matrachoz 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsot javasoljuk vásárolni.

 

Termékszám: 03009472
Szín Fehér
Anyag Bonell , Hab, Latex
Antiallergén Igen
Matrac párnázat Rugók
Teherbírás (kg) 80
Modell KOKOS MEDIUM KETOLDALAS
Használat Diákszoba, Gyerekszoba, Hálószoba
Matrac keménységét Közepesen kemény matrac T3/kemény matrac
Bútortípus Matracok
Állítható ágyrácshoz alkalmas Nem
Magasság (cm) 16
Méretek (cm) 80x200
Háttámla szélessége (cm)
Ügyfélszolgálat

Nem találta meg a szükséges információkat?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel adunk tanácsot