Kétoldalas rugós matrac, 90x200, KOKOS MEDIUM

Egy fárasztó, megterhelő nap után jólesik egy kis pihenés, kényeztetés. A... Olvass tovább
6 Méretek (cm) 2024-05-20 17:07:08
  • Teljes ár: 75 900 Ft
A KONDELA cégünk rendelkezik saját autószállítással. Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Aggódik, hogy rossz döntést hozott? Nem probléma, garantáljuk az áru visszaküldésének lehetőségét a vásárlástól számított 60 napig. Mik a visszaküldési feltételek?

Egy fárasztó, megterhelő nap után jólesik egy kis pihenés, kényeztetés. A matrac a jó alvás alapja ezért nagyon fontos a megfelelő matrac kiválasztása, amely könnyen alkalmazkodik a test alakjához. A rugós KOKOS MEDIUM matrac minden ponton azt az alátámasztást és kényelmet nyújtja Önnek, amire szüksége van.

A rugós matrac alapvető jellemzője a rugós mag, ahol a rugók egymáshoz kapcsolódnak. A KOKOS MEDIUM matrac esetén a rugós mag azon oldala, amely egy egyoldalas kókuszdeszkával van határolva, kókuszlatex réteggel, PUR-habbal T25 -15 mm és préselt nemezzel van bevonva, a másik oldala pedig préselt nemezzel és T25-20 fokozott rugalmasságú PUR-habbal van bevonva. A kókuszágyrács természetes kókusz szálakból készült.

A PUR hab a legjobb termékek egyike a habszerkezetű anyagok között. A PUR habból készült matracok a használat elején keményebbek, de idővel komfortosabbá válnak anélkül, hogy a matrac veszítene a térfogatából. A poliuretán habból készült matracok nagyon népszerűek ortopédiai és antiallergén tulajdonságaik miatt. Könnyen és egyszerűen mozgathatók, mivel könnyűek. Legnagyobb előnye az ilyen matracoknak, hogy a rugalmasságukat sokáig megtartják.

A bonell rugós matrac belső kialakításának lényege, hogy az acélrugók adják meg az ágy formáját és tartósságát, melyek kiváló szellőzést biztosítanak. Ennek köszönhetően a rugós matrac garantáltan nem fülled be, a meleg nyári napokon is tökéletesen biztosított a teljes körű szellőzése. Az acélrugóknak köszönhetően tökéletesen formatartó, így Ön tökéletes kényelemben töltheti el éjszakáit. Minden rugós matrac hatalmas előnye, hogy akár egy-másfél évtizeden át is tökéletesen képesek kiszolgálni az Ön igényeit anélkül, hogy veszítenének rugalmasságukból, megereszkednének vagy elkopnának.

A huzat anyaga bútorszövet, steppelt mindkét oldalon, antiallergén jok-kal 80 g/m2.

  • Anyaga: bonell rugók 2,2 cm/préselt nemez/PUR-hab/latex kókuszágyrács
  • Méretek (SzéxHo): 90x200 cm
  • Matrac magassága: 16 cm
  • Teherbírása: 100 kg
  • A közepesen igazán kemény matrac
  • Matracok ebben a kategóriában igazán kemények. Kellően rugózottak, hogy elkerüljék a problémákat a legnagyobb nyomásterületű területeken. Hát és hasi alvásra alkalmas. 100 kilogrammnál nagyobb súlyú emberek számára alkalmas.
  • Antiallergén steppelt jok huzattal

A matrachoz 3-zónás flex, Basic Flex és Monna rácsot javasoljuk vásárolni.

 

Termékszám: 03009473
Szín Fehér
Anyag Bonell , Hab, Latex
Antiallergén Igen
Matrac párnázat Rugók
Teherbírás (kg) 100
Modell KOKOS MEDIUM KETOLDALAS
Használat Diákszoba, Gyerekszoba, Hálószoba
Levehető huzat Igen
Matrac keménységét Kemény matrac T4
Bútortípus Matracok
Állítható ágyrácshoz alkalmas Nem
Magasság (cm) 16
Méretek (cm) 90x200
Háttámla szélessége (cm)
Ügyfélszolgálat

Nem találta meg a szükséges információkat?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel adunk tanácsot