A szülők titkos fegyvere: A legjobb kerti tevékenységek, amelyek lefoglalják a gyerekeket

A szülők titkos fegyvere: A legjobb kerti tevékenységek, amelyek lefoglalják a gyerekeket

Ha van saját kertje, akkor ez egy nagyszerű hely arra, hogy minőségi időt tölthessen el gyermekeivel. A kert egy tökéletes hely, ahol gyermekeivel együtt gyönyörködhet a természetben, ahol nevelheti őket, és ahol felejthetetlen emlékeket gyűjthetnek. Ebben a blogban bemutatunk néhány ötletet, hogyan alakítson ki egy olyan kertet, amely az egész család számára ideális lesz, és milyen huncutságokat csinálhat benne a gyerekekkel.
 

Egy fiú hintázik a fához rögzített gyerekhintán Gyerek hinta, SVING

 

Kerti játékok

A kerti játékok egyszerre lehetnek szórakoztatóak és tanulságosak is. Játszhat klasszikus játékokat a gyermekeivel, például ugrálókötelezhetnek, röplabdázhatnak vagy bújócskázhatnak. Létrehozhat egy kerti akadálypályát is, amely különféle ügyességi feladatokat foglal magában, mint például az abroncsok átugrása, a fák körüli futás és egyebek. Az ilyen tevékenységek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztik a gyermekek motoros és kognitív készségeit is.

 

Kerti gyerek házikók

A kerti gyerek házikók különféle játékokhoz, kreatív tevékenységekhez kínálnak helyet. Kiegészítheti a házat egy kis asztallal és székekkel, ahol a gyerekek rajzolhatnak, kávéházasat játszhatnak vagy társasjátékozhatnak a barátaikkal. Ezenkívül helyezzen el néhány gyerekkönyvet is a házban, hiszen ez nagyszerű módja annak, hogy olvasásra ösztönözze őket, és fokozza az irodalom iránti szeretetüket.

Zöld-fehér faház gyerekeknek a kertben Fából készült kerti házikó gyerekeknek, LATAM

 

Kerti virágágyások

A kertészkedés nagyszerű tevékenység Önnek és gyermekeinek egyaránt. Hagyja, hogy gyermekei kiválasszák a virágokat, és készítsenek együtt gyönyörű virágágyásokat. Tanítsa meg nekik, amit tudni kell a növényekről és a gondozásukról, és figyeljék együtt, hogyan nőnek és virágoznak. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy a gyerekeket felelősségre nevelje az élő természet iránt.

Olvassa el: Hogyan készítsük elő a gyepet, a virágágyásokat és az üvegházakat a szezonra

 

Házi zöldségek

Ha van elég hely, javasolja egy haszonkert kialakítását. Ültessenek el különböző típusú zöldségeket, és tanítsa meg a gyerekeknek az egyes növények tápértékét és vegyszermentes termesztését. A betakarítást követően a friss zöldségekből közösen finom ételeket készíthetnek, amelyek támogatják a gyerekek egészséges táplálkozási szokásait.

Egy fiú öntözőkannával öntözi az emelt virágágyásban lévő virágokat

 

Építkezési terv

A kertben a gyerekek fejleszthetik a kreativitásukat és a manuális képességeiket. Segítsn nekik például madárházat építeni, vagy újrahasznosított anyagokból virágcserepeket készíteni. Akár közösen is elkészíthetik a saját kerti kellékeiket, például emelt virágágyásokat. Ezek a projektek segítenek a gyerekeknek megérteni az újrahasznosítás fontosságát és a saját kezűleg elkészített dolgok értékét.

Virágok egy fából készült emelt virágágyásban Rakásolható magasított virágágy, JUBOL TYP 2

 

Felfújható gyermekmedencék

A forró nyári napokon a gyerekek nagyon élvezik a vízben való felfrissülést. Ezért egy felfújható medence a kertben nagyszerű módja annak, hogy a gyerekek élvezhessék a vízben való szórakozást anélkül, hogy nyilvános fürdőkbe kellene menniük. A felfújható gyerekmedencék megfizethetők, könnyen hordozhatók és könnyen feltölthetők vízzel.

A kék felfújható gyermekmedencében fiúk fürdenek Gyerek medencék

 

Piknikek és kempingezés

A kert ideális hely a gyerekekkel való piknikezéshez és kempingezéshez. Alakítson ki egy piknikezőhelyet ülőhelyekkel, ahol együtt kellemesen megvacsorázhatnak és társasjátékozhatnak. Ha van rá lehetősége, hagyja, hogy a gyerekek sátorban aludjanak, és átéljenek egy emlékezetes éjszakát a szabadban. Ez minden bizonnyal felejthetetlen élmény lesz az egész család számára.

Tippünk: A kerti gyerek ülőhelyek saját kis sarkot kínálnak a gyerekeknek az étkezéshez vagy a játékhoz. Úgy tervezték őket, hogy a gyerekek biztonságban legyenek és jól érezzék magukat rajtuk.

A család együtt étkezik a természetben egy kempingasztalon és padokon Hordozható összecsukható kemping szett, HORT

 

Egy olyan kert kialakítása, amely az egész család számára kínál valamit, nagyszerű módja annak, hogy több minőségi időt töltsön el gyermekeivel. Ezek a tevékenységek nem csak szórakoztatják a gyerekeket, hanem fejlesztik a motoros, kognitív és szociális készségeiket is. Hagyja, hogy a gyerekek részt vegyenek a kreatív projektekben, nézzék a növények növekedését vagy játékokat játszanak a kertben. A családi kert egy befektetés a gyerekekkel való kapcsolatába, ugyanakkor lehetővé teszi számukra, hogy felfedezzék és megértsék a természet szépségét.