Moduláris szekrények többféleképpen. Miért olyan különlegesek?

Moduláris szekrények többféleképpen. Miért olyan különlegesek?

Moduláris szekrény. Mit is jelent ez a megnevezés? Az ilyen típusú bútorok egyedi modulokból vagy részekből állnak, amelyek kombinálhatók és a helyiség egyedi igényeinek és méreteinek megfelelően alakíthatók. Egyszerűen össze- és szétszerelhetők, sokoldalúak és modern dizájnnal rendelkeznek. Ez csak néhány plusz előny, amely a moduláris bútorokat jellemzi. Íme néhány ok, amiért érdemes ilyet vennie.

 

Mindenhol és mindenre

A moduláris szekrények igazán egyediek. Ha azt mondjuk, hogy a szekrény sokarcú, nem hazudunk. Ellenkezőleg, pontosan ez az egyik fő jellemzője. Már a "moduláris" elnevezése is jelzi, hogy modulálható, azaz módosítható. Röviden, ez egy olyan szekrénytípus, amelynek megjelenése és belső rendszerének elrendezése igény szerint módosítható.
Egy ilyen szekrényrendszer valóban mindenhol használható. A gyerekszobában gyerekruhák, tanszerek és táskák, játékok, könyvek tárolására. A hálószobában ruhák, ágyneműk vagy törölközők számára. Az előszobában kabátokat tárolhat benne, de akár cipőtartónak is használhatja.


Egyszerű összeszerelés

A moduláris szekrényt szakértő segítsége nélkül saját maga is összeállíthatja. Semmi bonyolult. Csak kövesse az egyes csomagokban található összeszerelési utasításokat.

  1. Általában a szekrény alapszerkezetének összeszerelésével kell kezdeni, amely magában foglalja az oszlopokat és a válaszfalakat. Az összeszerelés lehet egyszerű, történhet például az alkatrészek egymásba csúsztatásával, vagy szükség lehet csavarok és rögzítőelemek használatára.
  2. Szerelje fel az ajtókat, fiókokat, polcokat és egyéb tartozékokat az utasításoknak megfelelően. Győződjön meg arról, hogy minden alkatrész megfelelően van rögzítve és megfelelően van beállítva.
  3. Az összeszerelés befejezése után ellenőrizze, hogy a szekrény szilárdan és biztonságosan van-e rögzítve, és egyenesen áll-e.

Maga az összeszerelés csak néhány percet vesz igénybe. Ugyanilyen gyorsan szét is szedheti a szekrényt. Éppen ezért a moduláris szekrény akkor is ideális, ha gyakran költözik bérelt lakásból.

Gyerek moduláris szekrény


Egyszerű karbantartás

Az ilyen típusú szekrények többnyire műanyagból készülnek. A műanyag nagyon erős és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A tisztításhoz elegendő egy rongy és tiszta víz. Nagyobb szennyeződés esetén használjon nem agresszív tisztítószert. Rendszeresen ellenőrizze a csatlakoztató elemeket. Csak így biztosíthatja saját és a szekrény közelében mozgó gyermekek biztonságát.

Gyerek moduláris szekrény


Válogatás a kínálatunkból