Miért nélkülözhetetlenek ezek a dekorációk a tökéletes Valentin-napi estéhez?

Miért nélkülözhetetlenek ezek a dekorációk a tökéletes Valentin-napi estéhez?

Közeleg a Valentin-nap. Egyesek számára a Valentin-nap csak egy hatalmas klisé. Mindazonáltal mindannyian vágyunk egy kis romantikára – mindenki a maga eredeti módján. Azonban a megfelelő kiegészítők nélkül nem lesz igazi "valentinos" az este. Az olyan részletek, mint a gyertyák, virágok vagy egy szépen megterített asztal nagy szerepet játszanak a romantikus hangulat megteremtésében. Ha szeretne párja kedvében járni Valentin-napon, gondoljon ezekre a nélkülözhetetlen dekorációkra!
 

Gyertyatartók

Helyezzen el gyertyatartókat különféle helyeken az egész szobában. Az elegáns gyertyatartók nem csak az asztalra valók – ahonnan egy romantikus estén egyébként sem hiányozhatnak! Helyezze őket a kisasztalokra, komódokra vagy polcokra. A halvány gyertyafény varázslatos pillanatokat képes biztosítani.

arany gyertyatartók gyertyákkal SALIO gyertyatartók, 2 db-os készlet

 

Takarók és párnák

Filmet terveznek nézni este? Bújjanak be egy nagy melegítő takaróba filmnézés közben! Már az is sokat tesz, ha az univerzális párnáit piros vagy rózsaszín huzatba bújtatja. A Valentin-napi díszítéshez azt javasoljuk, hogy válasszon egy olyan szobát, amelyikhez tökéletesen passzolnak a rózsaszín, piros, fehér és elegáns arany színek, vagy díszítse fel ízlésesen az egész lakást, házat.
 

Valentin-napi párna és takaró Takarók és párnák

 

Lámpások

A lámpások nem csak karácsonykor népszerűek, de Valentin-napra is használhatja őket. Belefér egy nagy gyertya is, melynek erősebb fénye tökéletesen kiegészíti a gyertyatartókban lévő kis gyertyák lágy fényét. A legnépszerűbbek a fémből vagy fából készült lámpások. Mi azonban a természetes bambuszból készült darabokat ajánljuk, amelyek ellenállóak, strapabíróak és egy kis természetes szépséget visznek otthonába. Helyezze egy szőrme szőnyegre, és már kész is a romantikus díszítés!
 

Hálószoba szőrmével és lámpákkal MILES természetes bambusz lámpa

 

Borospoharak

Mutassa meg, hogy mennyire értékeli a párját, és tálalja a bort kivételesen szép poharakban. Ha még nincsenek különleges alkalmakra szánt poharak a vitrinben, itt az ideje, hogy beszerezzen párat. Nem csak Valentin napra, hanem karácsonyra vagy fontos évfordulókra is jól jönnek majd. Válassza például a füstös és elegáns talppal ellátott LILO poharainkat. Időtlen kialakításuknak köszönhetően évszaktól függetlenül bármikor használhatja őket.
 

Eper borral az ágyon LILO borospoharak, 6 db-os készlet

 

Vázák a virágokhoz

Akár virágot ad, akár kap, mindig jó, ha van kéznél egy stílusos váza. Hogyan is nézne ki, ha megajándékozná kedvesét egy csokor rózsával, és egy régi kompótos üvegbe kellene raknia? A diákévek már elmúltak, itt az ideje, hogy az otthona is ezt mutassa.

Rózsa vázában ELYSES stílusos vázák, 2 db-os készlet

 

Tálak

Vacsoránál mindennek a helyén kell lennie. Ezért fontos, hogy legyenek a konyhában egymáshoz illő tálak. Rakhat beléjük gyümölcsöt, dióféléket vagy kis csokikat – bármit, amit Ön és a partnere is szeret. A tálcákkal kiegészített tálak praktikus megoldást kínálnak arra az esetre is, ha a finomságait egy másik helyiségbe szeretné vinni.
 

Eper tálkában egy arany tálcán AMATUS tálkészlett tálcával

 

Extra tipp: Pezsgőfürdők

Szeretné valami igazán különlegessel meglepni a párját? Pihenjenek együtt egy saját otthoni pezsgőfürdőben. Felejtse el a hosszú téli utazásokat a wellness kedvéért – hiszen akár otthon is élvezheti ugyanezt! Az otthoni pezsgőfürdő számos előnnyel jár: bármikor elmerülhet benne, senki sem szabja meg, hogy mikor kell abbahagynia, és élvezheti a teljes magánéletet. Télen a pezsgőfürdő speciális gondoskodást igényel, ezért olvassa el cikkünket a pezsgőfürdő téli ápolásával kapcsolatban.

Pár a pezsgőfürdőben télen Felfújható pezsgőfürdő KAMINO