Alsó polcos szekrény, lancelot tölgy , VEGA 15 D OTW BB

A VEGA konyha előnyeit mindenki értékelni fogja. Az ügyes háziassz... Olvass tovább
 • Teljes ár: 29 900 Ft
A KONDELA cégünk rendelkezik saját autószállítással. Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Aggódik, hogy rossz döntést hozott? Nem probléma, garantáljuk az áru visszaküldésének lehetőségét a vásárlástól számított 60 napig. Mik a visszaküldési feltételek?

A VEGA konyha előnyeit mindenki értékelni fogja. Az ügyes háziasszonyok játékosan süthetnek és főzhetnek ebben a konyhában úgy, hogy utána mindenki megnyalja majd mind a tíz ujját. A főzés és sütés a konyhában szó szerint öröm, ha modern és multifunkcionális bútorokkal van felszerelve. Szerelje fel konyháját a VEGA konyha sorral, és a főzés szokássá válik. A modern dizájnt a fehér és a tölgy lancelot kombinációja biztosítja. Az extra magasfényű bútorajtók tökéletesen tükrözik a fényt, melynek köszönhetően hangsúlyozzák a kifinomult stílust és bizonyos eleganciát adnak a legáltalánosabb beállításnak is. A szekrény ajtajai kiváló minőségű MDF-ből és laminált DTD korpuszból készülnek. Az ajtók és fiókok csendesen záró rendszerrel büszkélkedhetnek. Különféle szekrénytípusok közül választhat, amelyek lehetővé teszik, hogy a konyhai egységet igényei és követelményei szerint szerelje össze. Az alsó szekrények az alsó lécekkel vannak szállítva. A munkaasztal nem része a szekrényeknek. Lehetőség van tölgy lancelot kivitelű munkalap rendelésére.

Alsó polcos szekrény VEGA 15 D OTW BB egy állvány típusú. A belső teret négy polc osztja öt polcra. A szekrény munkalap nélkül van szállítva.

 • Anyag: laminált DTD
 • Szín:tölgy lancelot
 • Méretek (SzéxMéxMa): 15x50x82 cm
 • Polcokkal
 • Bez pracovnej dosky
 • Szétszerelt állapotban szállítva

 • Lehetőség munkalap vásárlására, tölgy lancelot kivitelben. Az alsó szekrényekhez rendelhető lancelot tölgyfa munkalap: 24 900 Ft. Vásárolható hozzá univerzális (B/J) mosogató LAY ON.

   

  Termékszám: 0000211774
  Szín Barna
  Anyag Faforgács
  Modell VEGA
  Dekoráció Tölgy lancelot
  Lapra szerelten szállítva Igen
  Szín-részletes Tölgy lancelot
  Nyitott Igen
  Használat Konyha
  Alsó szekrény Igen
  Bútortípus Konyhaszekrény
  Stílusban Modern stílusban
  Szélesség (cm) 15
  Mélység (cm) 50
  Magasság (cm) 82
  Ügyfélszolgálat

  Nem találta meg a szükséges információkat?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel adunk tanácsot