A PC játékosok most figyeljenek! A minőségi játékszék segít megnyerni a játékot

A PC játékosok most figyeljenek! A minőségi játékszék segít megnyerni a játékot

A játékok, amelyekben úgy játszunk gyors és drága autókon, mintha az életünkért harcolnánk. Stratégiajátékok, melyek képesek órákon át a székben tartani minket. RBG játékok és különféle virtuális valóságok, melyek olyan mágikusak és úgy csalogatnak, hogy gyakran az egész estét velük töltjük. Amennyiben az örök játékosok klubjába tartozunk, be kell biztosítanunk a minőségi játékszéket. Miről is van szó? Aki esetleg nem tudja, mi a különbség a klasszikus irodai szék és a játékosoknak készült szék között, az olvassa el ezt a cikket.

Irodai szék Landon Irodai szék Landon

 

Miért kell a játékszék?


A játékosok hosszú órákat töltenek egy székben ülve. Lehet, hogy nem végeznek nehéz fizikai munkát, viszont ez megterhelő lehet a test számára. Már azoknak az alkalmazottaknak is, akik ülőmunkát végeznek ajánlatos olyan irodai székben ülni, amik ergonomikusan formázottak, rendelkezzenek legalább deréktámasztékkal. Fontos a magasság állíthatósága és a hinta funkció is. A megfelelő irodai szék be kell hogy biztosítsa az egészséges ülést. A játékszék esetében sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a kényelemre és az ergonómiára. A széknek olyan kialakításúnak kell lenni, hogy a gerincet a megfelelő pontokban támassza meg. Segítséget kell hogy nyújtson az ízületeknek, a karoknak és a lábaknak is. A játékosnak hosszú órák után is frissen és fájdalmak nélkül kéne kiszállni belőle.

Irodai szék Nelson Irodai szék Nelson

...ahhoz, hogy extra kényelmesen érezzük magunkat

A széknek, amelyben képesek vagyunk végig ülni a teljes munkaidőt rendelkeznie kell:

  1. minőségi kárpitozás – hogy a felhasznált anyag minél tovább bírja és kellemes tapintású legyen
  2. minőségi ülőrészkitöltés – hogy semmi se nyomjon ülés közben
  3. az ülőrész magassága állítható legyen – hogy a szükségünk szerint állíthassuk be az ülőrész magasságát
  4. ergonomikusan formázott támaszték – hogy megfelelően támassza meg a gerincünket
  5. deréktámasz – hogy megfelelően meg legyen támasztva a derekunk
  6. kartámlák – hogy bármikor megtámaszthassuk karjainkat, amivel még nagyobb kényelmet nyerünk
  7. hínta funkció – hogy a támaszték természetesen reagáljon a testünk nyomására
  8. kerekes szerkezet – ahhoz, hogy könnyebben és szabadon tudjunk mozogni a helyiségben
Játék szék Tarun Játék szék Tarun

Versenyautóülés további funkciókkal

A játékszék 2006-ban lett kifejlesztve Amerikában. A megalkotói a Délkóreai válságból indultak ki 1997-ben. 1998-ban a Blizzard társaság kiadta a Starcraft videójátékot. A munkanélküli Kóreai fiatalság körében ez a játék olyan közkedvelt volt, hogy a játszása sporttá változott át és még a mai napig is rendeznek versenyeket. Amikor a játékosok több időt töltöttek el üléssel, elkezdett fájni a hátuk. Ezért az amerikai társaság a világon elsőként kezdett el az első játékszékek kifejlesztésével foglalkozni. Egy módosított fotelről volt szó versenyautó stílusban innovatív ergonomikus tulajdonságokkal.

Játék szék Emre Játék szék Emre

Miben különbözik a játékszék a klasszikus irodai széktől?

A játszófotel a klasszikus irodai széktől néhány hozzáadott tulajdonsággal különbözik. Egyszerűen felismeri.

A magas minőségű anyagok: a játékszék többsége műbőrből készült a jobb karbantartásért. A műbőrt légáteresztő hálószövettel szokták kombinálni. Így van bebiztosítva a nagyobb mennyiségű meleg elvezetése a hosszútávú ülés miatt.

Fejtámla és deréktámaszték: ezek az alapelemek, melyeket egy játékszéknek rendelkeznie kell. A magasabb osztályú székek állítható magasságú támasztékokkal rendelkeznek. Ezért kerüljük el a támaszték nélküli székek vásárlását.

Oldalsó „szárnyas“ fejtámlák: a támaszték felső részében két oldalsó támaszték található, melyek megtámasztják a játékos fejét.

Magas támaszték: a játékszékek többnyire magasabb ergonomikus támasztékkal rendelkeznek.

Kárpitozott kartámlák: a nagyobb kényelem érdekében a kartámlák felső része kárpitozott. Gyakran állítható funkcióval rendelkeznek.

Görgők autókerék formában: a gumis görgők alkalmasak laminált és fa padlóra egyaránt. Az effekt növelése érdekében a görgők versenyautó kerekeire emlékeztetnek minket.

Kihúzható lábtartó: a magasabb osztályú székek lábtartóval is rendelkeznek, hogy feltehessük az elfáradt lábainkat.

Játék szék Bilgi Játék szék Bilgi

 

Nemcsak a játékosok számára

A játékszékek , legfőképpen a játékosok számára készültek, de másképp is használhatjuk őket. Közkedveltek például a menedzserek körében, akik sok időt töltenek a számítógép mögött. A játékszék nemcsak kényelmes, de reprezentatív kinézete is van.

Játek szék Ozge Játek szék Ozge

A kínálatunkból kiválasztottuk:

Ozge játékszék

Az ergonomikus OZGE játékszék biztosítja a tökéletes támasztékot az összes testrésznek. Puha ülőrész kitöltéssel és minőségi műbőr huzattal rendelkezik. A játékszék állítható magasság funkcióval, hintamechanizmussal, állítható háttámlával és kihúzható lábtartóval rendelkezik. A kiemelkedő fekete, piros és fehér színkombináció hat a tudatalattinkra és jobb teljesítményre ösztönöz minket. A támaszték felső részében fejtámla a derékrészben pedig egy másik támaszték található. Az elhelyezése megfelelő magasságban van – hogy alátámasztja a derékrészt – és állítani tudja a karok segítségével. Az OZGE játékszékkel elkerülhetjük a hát, nyak és fejfájást is.

Játek szék Ozge Játek szék Ozge

Kristof játékszék

 

A KRISTOF játékszék műbőrrel kárpitozott fekete és fehér színkombinációban. Az ülőrész fehér díszvarrattal készült. Minőségi műanyag szerkezeten áll. A magas támaszték alátámasztja a hátunkat. A kényelmes ülőrészt a párnácskák biztosítják, melyek a hát és fej környékén találhatóak. A deréktámaszték állítható magasságú, ha szükség van rá.

Játek szék Kristof Játek szék Kristof