Új stílusú polcok. Praktikus és dekoratív darabok otthonába

Új stílusú polcok. Praktikus és dekoratív darabok otthonába

Bizonyára mindannyiunkban legalább egyszer felmerült már a kérdés: Hova rakjam azt a rengeteg szuvenírt és könyvet, amelyek egyre csak gyülekeznek az otthonomban? Főként a kisebb lakásokban helyénvaló ez a kérdés. A válasz: polcok és polcállványok, amelyek bármely helyiségben használhatók. Megvásárolhatja őket utólag is, hiszen a piacon különböző kivitelekben és színekben kaphatók, így könnyedén hozzáillesztheti őket más bútorokhoz. Ma új, modern stílusú polcokat mutatunk be, amelyek friss energiát visznek otthonába.

Polc, fehér/bambusz, GAPA TYP 1 Polc GAPA TYP 1

Polc Arven

Az Arven polcállvány két minőségi anyagból készül. A szerkezet természetes kivitelezésű tömör fából, a polcok pedig fehér MDF-ből készülnek. A friss, fényes kombináció, amely növeli a nappali és a hálószoba világosságát, a fürdőszobában is használható. A három egyformán széles polc elég mély ahhoz, hogy biztonságosan megtartsa mindazt, amit belé helyez.

Tessék, csak néhány kattintás, és az Arven polc máris az Öné lesz. Itt megvásárolhatja.

Tároló regálé, fehér/természetes, ARVEN Tároló regálé ARVEN

Polc Alaska

Az Alaska polcállvány nyers, természetes megjelenését a készítéshez használt tömör fa adja. A vidéki vagy rusztikus belső terekben egyedülálló módon emelkedik ki, de gyönyörűen beilleszthető egy modern lakásba is. 4 különböző méretű polcot tartalmaz, amelyeken minden szükséges dolgot kényelmesen tárolhat.

Szerezze be az Alaska polcot otthona kényelméből. Itt megvásárolhatja.

Sarokkönyvespolc, fehér/természetes bambusz, FONG Sarokkönyvespolc FONG

Polc Erava

Kétféle méretű Erava polcot kínálunk. Használhatja őket külön-külön, vagy egyszerűen összeállíthat belőlük egy szettet, amelyet a nappaliban, a fürdőszobában vagy az ebédlőben is elhelyezhet. Az Erava polcok fehér színű MDF-ből készülnek, amelyeket lakkozott bambuszból készült polcok egészítenek ki, természetes árnyalatban.

Az Erava gyönyörű és könnyed. Modern polcállvány, amely pillanatokon belül az Öné lehet. Itt megvásárolhatja.

Könyvespolc, bambusz természetes/fehér, ERAVA TYP 2 Könyvespolc ERAVA TYP 2

Polc Feria

Egy másik praktikus, sokoldalú MDF polc következik. A neve FERIA. Ez a polc kivételes kialakítású. Nem csak a gyermekei plüssjátékainak lesz a kedvenc helye, hanem könyveket, fotókat, emléktárgyakat is tárolhat rajta. A felső részbe beépített padnak köszönhetően igazán egyedülálló. A Feria polc különösen alkalmas gyerekszobákba, de otthona bármely helyiségében használhatja.

A Feria paddal ellátott polc nagyszerű áron lehet az Öné. Itt megvásárolhatja.

Gyerekkönyvtár ülőhellyel, fehér/szürke, FERIA Gyerekkönyvtár ülőhellyel FERIA

Polc Tabia

A Tabia egy teljesen más típusú polc.Temérdek polcos állvány kapható kifejezetten a belső térbe, ez a darab viszont főként a szobanövénytermesztők tetszését nyeri majd el. Emellett ajándéktárgyak és dekorációs tárgyak kiállítására is szolgál. A Tabia nem szokványos alakú, különböző polcokkal rendelkezik, amelyek eltérő módon vannak az állványon szétosztva. Az alap lakkozott bambuszból készült, természetes színben.

Kertészeknek és növénytermesztőknek ideális, vagy bárkinek, aki egy praktikus, multifunkcionális polcra vágyik. Tabia polc. Itt megvásárolhatja.

Többcélú polc, natúr, TABIA Többcélú polc TABIA

Polc Erdem

Az Erdem széria tagja ez a csodás polc, amely megfelel könyvei, ajándéktárgyai, fényképei és egyéb dekorációi tárolására. A fenyő és a fehér színek kombinációja egyszerre friss és hangulatos. A polc laminált forgácslapból készül, vastagsága 15 mm. A nagyobb stabilitás érdekében javasoljuk az állvány falhoz rögzítését.

Erdem polc a nappaliba, dolgozószobába vagy gyermekszobába. Itt megvásárolhatja.

Könyvespolc, tűnyalábos fenyő/fehér, ERDEM NEW TYP 2 Könyvespolc ERDEM NEW TYP 2

Polc Benito

Forgácslap fémmel kiegészítve - ez a modern Benito polc. A fekete színű polcokat fém tartóelemek támasztják alá. Modern és energikus kialakítás, amely kiemeli a nappali, a dolgozószoba, a hálószoba vagy akár a diákszoba hangulatát. A deszkák szélét szalaggal borítják, így a polcot akár a szoba közepére is helyezheti.

Tessék, a Benito polcot megtalálja a modern polcok széles kínálata között. Itt megvásárolhatja.

Könyvespolc, fekete, BENITO Könyvespolc BENITO

Polc Ulimi

Polcállvány ajtókkal, ez a modern Ulimi polc. Nyitott tárhelyet, az ajtó mögött pedig rejtett tárolót kínál. A polc elég széles és magas ahhoz, hogy elférjen benne minden tárgy, amelyet itt szeretne tárolni. Egy modern berendezésű nappaliban vagy gyermekszobában fantasztikusan mutat. Három színben kínáljuk.

Egy polcállvány modern kivitelben? Az Ulimi polc megtalálható a raktárunkban. Itt megvásárolhatja.

Regálé, fehér/beton, ULIMI Regálé ULIMI

Polc Kloe

Szereti a változást? Ön is azok közé tartozik, akik néhány hónap alatt megunják a szoba kinézetét? Ebben az esetben a Kloe polcunk megfelelő választás az Ön számára. Változatos darab sokoldalú felhasználással. A Kloe összecsukható, három különböző változatban felállíthatja: keskeny polc beillesztett részekkel, széles polc széthúzott elemekkel, vagy oldalsó elemek L alakban. Laminált forgácslapból készül, különböző méretekben és színekben.

A Kloe szinte vágyakozik az Ön otthonába. Könnyen és gyorsan megvásárolhatja e-shopunkban. Itt megvásárolhatja.

Könyvespolc, fehér, KLOE II Könyvespolc KLOE II

Polc/könyvtár Merel

Polc fiókokkal vagy könyvtár. Bármi lehet belőle, amire vágyik, ez nem változtat a tényen, hogy minden szempontból szolgálni fogja Önt. A Merel könyvtár érdekes stílusban készül, provence-i elemekkel kiegészítve. A polcokon kívül az alsó részben fiókokkal is rendelkezik. Fehér színű MDF-ből készül. A jobb stabilitás érdekében azt javasoljuk, hogy a polcot rögzítse a falhoz. A csomag tartalmazza a falhoz való rögzítéshez szükséges rögzítőanyagot.

Ideális nappaliba, ebédlőbe vagy gyerekszobába. Frissítse fel házát egy Merel polccal. Itt megvásárolhatja.

Könyvtár, fehér, MEREL Könyvtár MEREL