TOP 10 lenyűgöző nyári ital: Receptek alkoholos és alkoholmentes italokhoz egyaránt

TOP 10 lenyűgöző nyári ital: Receptek alkoholos és alkoholmentes italokhoz egyaránt

Itt a nyár és vele együtt jönnek a forró napok, amelyek során valami igazán jóval szeretnénk magunkat felfrissíteni. Akár az alkoholos, akár az alkoholmentes italokat részesíti előnyben, minden kategóriában van öt nyári italunk, amelyek igazi nyaralós hangulatot varázsolnak. Készítse elő a kancsóit, poharait és tálcáit, és kezdődhet a kerti parti!

Kollázs 3 itallal 3 különböző pohárban. Terítés KONDELA

 

Alkoholos italok

Nyári gyümölcsös Sangria

A Sangria egy klasszikus nyári ital, és ez a gyümölcsös keverék biztosan elnyeri a tetszését. Helyezzen friss narancs-, lime- és eper szeleteket a kancsóba. Adjon hozzá szőlőszemeket, és öntse le vörösborral. Töltse meg a poharakat jéggel, rakjon egy szelet citromot a pohár szélére, és így tálalja.

Mentás Mojito

A Mojito egy népszerű nyári ital, tele frissítő ízekkel. A mentaleveleket, cukrot és a lime levét nyomkodja össze egy mozsártörővel vagy a fakanál másik végével. Adjon hozzá fehér rumot és szódát. Jéggel teli pohárban tálalja, díszítésnek egy mentaszálat és egy szelet lime-ot is használhat.

Ananászos Malibu koktél

Ez a trópusi koktél tökéletes kerti partikhoz. Turmixgépben keverje össze a friss ananászkockákat, adjon hozzá Malibu rumot, kókusztejet és jeget. Öntse egy kancsóba, és tálalja magas poharakban, ananászszeletekkel díszítve.

3 fotóból álló kollázs, amely bemutatja egy pohár ital elkészítésének 3 lépését. Vizes poharak, AVEIRO TYP 3

 

Sex on the Beach

Ez egy nagyon jól ismert gyümölcskoktél, amely remek társ a nyári napokon. Egy koktél shakerben keverje össze az áfonyalevet, az őszibaracklevet, a vodkát és néhány csepp grenadint. Pohárban tálalja, a peremén narancsszelettel.

Málnás limonádé Proseccoval

Ha egy frissítő és ízletes, buborékos italra vágyik, ez a limonádé Önnek való. Keverje össze a friss málnát, a citromlevet és a cukrot. Adja hozzá a Prosecco-t, és tálalja egy citromkarikákkal díszített pohárban.

 

Alkoholmentes italok

Frissítő görögdinnyés smoothie

Ha a nyári italok egészségesebb változatát keresi, készítsen egy görögdinnyés smoothiet. Egy turmixgépben keverje össze a friss görögdinnye darabokat, egy lime levét, mézet és jeget. Duplafalú pohárban, szívószállal tálalja.

Alkoholmentes Mojito

Ha a mojito alkoholmentes változatát részesíti előnyben, akkor könnyedén elkészítheti. Tegyen egy pohárba friss menta leveleket, nádcukrot és lime levet. Az egészet keverje alaposan össze, és mozsártörővel, más néven muddlerrel nyomkodja szét. Adja hozzá a szódát, és egy jéggel teli pohárban tálalja egy szál mentával és egy lime szelettel díszítve.

Citromos rozmaringos jeges tea

Frissítse fel magát egy citromos és rozmaringos jeges teával. Főzzön egy csésze zöld teát és hagyja kihűlni. Adjon hozzá citromlevet, rozmaring szörpöt és jeget. Ha nincs otthon rozmaring szörp, tegyen 1-2 rozmaring szálat a forró teába, majd hagyja ázni. Ízlés szerint édesítse. Pohárban egy szelet citrommal és egy szál rozmaringgal tálalja.

3 fotóból álló kollázs, amely egy alkoholos ital elkészítésének 3 lépését mutatja be talpas pohárban. Borospoharak, AVEIRO TYP 2

 

Buborékos epres limonádé

Keverje össze a friss epret, a citromlevet, a cukrot és a szénsavas vizet egy turmixgépben. Jéggel töltött pohárban tálalja, díszítésnek használjon citromkarikát és epret.

Uborkás-gyömbéres koktél

Tisztítsa meg a testét egy frissítő gyömbéres koktéllal. Keverje össze a spenótot, az uborkát, a gyömbért, a mézet és a vizet egy turmixgépben. Tálalja egy pohárban jéggel és egy szelet uborkával díszítésként.

 

Most, hogy már van egy listája tíz frissítő nyári itallal, kiválaszthatja a kedvenc receptjét, és elfogyaszthatja a teraszán vagy a pezsgőfürdőjében. Készítse elő a poharakat, kancsókat, karaffákat és tálcákat, majd szervezzen egy felejthetetlen kerti partit a vendégeinek. Ezekkel az italokkal a kezében bármikor élvezheti a nyári naplementét.