Pihenés a kertben? Kerti padok a tökéletes kikapcsolódásért

Pihenés a kertben? Kerti padok a tökéletes kikapcsolódásért

Falevelek susogása, zöldellő oázis, ujjongó madarak, a természet érintése. Mi lehet kellemesebb annál, mint a napsütéses napokon a kertben pihenni? Akár most fejezte be az ültetést, vagy egy pohár házi limonádéval szeretne hűsölni, a kerti padon ülve tökéletes lesz a kikapcsolódás. Olyan darabokat mutatunk be most Önnek, amelyek funkcionalitásukkal és dizájnjukkal garantáltan elnyerik tetszését.

Felfrissülésre vágyik? Értékelni fogja az asztallal ellátott padot

 

Felfrissülésre vágyik? Értékelni fogja az asztallal ellátott padot

A melegebb napokon egy frissítő ital mellett pihenni mindannyiunk számára jutalom. Mindegy, hogy a kertben töltötte a napot, vagy a munka volt túl fárasztó, a LALIT asztallal ellátott kerti pad nagyszerű megoldás.

Két ülőhelyet, valamint egy üveglappal ellátott praktikus kisasztalt biztosít a frissítők számára. A kerti pad mesterséges rattanból készült – így sem az eső, sem a nap nem károsítja, nincsenek nagy igényei a karbantartást illetően, és elegáns megjelenésével is lenyűgözi. Nálunk megtalálható fehér, szürke, barna és barnásbézs színben.

 

Pihenés a fa lombja alatt

 

Pihenés a fa lombja alatt

Nem kell kerti pavilonnal rendelkeznie ahhoz, hogy élvezhesse a kellemes árnyékot a kertjében. A megoldás a fa köré építhető RAFIN pad. A robusztus fém konstrukció a vintage dizájnnal kombinálva tökéletes darabbá varázsolja kertje számára.

Egyszerűen csak a törzs köré kell helyezni, és a fa koronája tökéletes árnyékot biztosít a legnagyobb melegben is. A fehér patina szín univerzális, így bármilyen kertben könnyedén elhelyezheti.

 

Ringató kerti padok a tökéletes kikapcsolódásért

 

Ringató kerti padok a tökéletes kikapcsolódásért

Előre-hátra, előre-hátra... ez az egyszerű szabályos ritmus hihetetlenül meg tudja nyugtatni az embert. Nincs szükség hintaszékre a kertben ahhoz, hogy élvezni tudja ezt a fajta kikapcsolódást. Kínálatunkban ringató kerti padokat is talál, ráadásul több fajtát.

Például a gyönyörű mentol színű fém WILIO hintapad közvetlenül a földön ringatja el. Ugyanakkor színével és dekoratív kialakításával is lenyűgözi. A tágas ABEA kerti hintát a pavilon, a terasz vagy akár a tető szerkezetére is felakaszthatja. Csak hintázzon és lazítson.

 

Kerti pad tárolóhellyel

 

Kerti pad tárolóhellyel

A több funkciót magukba foglaló bútorok felbecsülhetetlen segítséget nyújtanak a kertben. Egy bevált klasszikus a tárolóhellyel ellátott kerti pad. Leülhet rá, megpihenhet rajta, majd kinyithatja a fedelet, kihúzhatja belőle a kapát, és kezdődhet a munka.

Vagy kivehet belőle egy citromos sört és tovább pihenhet. Csak Önön múlik. Kínálatunkban megtalálja az AMULA kerti padot bőséges tárolóhellyel, két színben: fehér vagy barna.
És hurrá, jöhet a pihenés. 

Szeretné a kertjét a pihenés oázisává varázsolni? Nagyon sok lehetőséget és különféle stílusokat kínálunk az Ön számára! Tekintse meg kerti padjaink teljes kínálatát.