Nem tudja, hogyan teremtsen nyári hangulatot otthonában? Ezek a must-have darabok megoldást jelentenek!

Nem tudja, hogyan teremtsen nyári hangulatot otthonában? Ezek a must-have darabok megoldást jelentenek!

A nyár frissességet és örömet hoz magával, és miért ne élvezhetnénk ezt a hangulatot az otthonunkban is? Ha keresi a módját, hogy nyári stílust és hangulatot teremtsen a belső térben vagy kint, akkor van egy listánk az olyan divatos bútorokról és lakáskiegészítőkről, amelyek frissítő és kellemes környezetet teremtenek. A légies textúráktól a természetes anyagokig ezek a darabok segítenek olyan nyári otthont kialakítani, amely örömteli légkörrel veszi majd körül.
 

 

Függő fotel

Miért ülne egy közönséges székre, ha kényelmesen élvezheti a kert hangulatát egy függő fotelben is? A függő fotelek stílusos és kényelmes bútorok, beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmasak. Különböző kivitelben és más-más anyagokból készülnek, így könnyedén kiválaszthatja a személyiségéhez és stílusához leginkább illőt.

Egy nő könyvet olvas egy rattan függő fotelben Függő szék, GABE

 

Kancsók és karaffák 

Mindig legyen kéznél elegendő tiszta víz. A műanyag palackok ideje már lejárt, készítsen inkább citrommal és mentával ízesített vizet. Ez nemcsak környezetkímélőbb megoldást jelent, de biztosítja a szervezete számára a szükséges hidratálást a rengeteg kalória nélkül, amely a cukros italokban megtalálható.

 

Poharak nyári mintával

Ne feledkezzen meg az elegáns vizespoharakról sem, hogy a kancsóban vagy karaffában felszolgált frissítő italokat kényelmesen fogyaszthassa el. Válasszon a színes minták és motívumok közül, amelyek kellemesen kiegészítik nyári asztalát és hozzájárulnak az ünnepi hangulathoz. És hogy egy cseppet se öntsön ki, ajánljuk a fedővel és szívószállal ellátott pohárkészletünket. Igazán üdítő motívumokkal vannak díszítve!

 

Ülőhely a kertbe vagy az erkélyre

A rattan bútor ideális választás a nyári pihenéshez. Természetes megjelenése és könnyű szerkezete igazi ünnepi hangulatot kölcsönöz otthonának. Fontolja meg a rattan kanapék, fotelek vagy dohányzóasztalok beszerzését, amelyek kényelmes és stílusos helyet biztosítanak a pihenéshez a teraszon, az erkélyen vagy a kertben.

Egy nő hason fekszik és könyvet olvas egy rattan ülésen szürke párnákkal a kertben Kerti 4 darabos készlet, BAREN


Parti sátrak és pergolák

Nem kell reggelig tartó bulit szerveznie ahhoz, hogy igazán értékelje a parti sátraink varázsát. Családi grillezéskor vagy egyszerűen csak a kertben pihenve kellemes árnyékot biztosítanak Önnek. Ugyanilyen praktikus, de annál elegánsabb megoldást jelentenek a kerti pergolák, amelyek a terasz padlójához vagy burkolatához rögzíthetők.

 

Grillsütők

Ha már a grillezést említettük, a felszereléséből természetesen nem hiányozhat egy minőségi grillsütő sem. Ha befektet egy minőségi grillsütőbe, könnyedén a grillezés királyává vagy királynőjévé válhat a kertjében. A hagyományos faszenes grillsütőktől a modern elektromos grillsütőkig kínálatunkból kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelőt. Élvezze a kellemes grillezést szeretteivel, és gyűjtsön felejthetetlen, ízletes emlékeket velük.

Fénykép különböző típusú grillsütőkről a kertben Kültéri grillek és tűzrakók

 

Lámpások

A lámpások minden évszakban univerzális tartozékok. Télen vagy nyáron is kényelmes és a romantikus légkört teremtenek. Válasszon természetes anyagokból, például rattanból vagy bambuszból készült lámpásokat, vagy fémből készült darabokat. Elhelyezheti őket a padlón kint és bent is, a polcokon vagy a lépcsőn egyaránt gyönyörűen mutatnak. Gyújtson meg bennük egy gyertyát és élvezze a kellemes nyári hangulatot.

 

EXTRA TIPPEK A NYÁRI OTTHONHOZ

A fent említett kiegészítők és bútorok mellett még több nyári hangulatot vihet otthonába, ha kipróbálja ezeket a további ötleteket is. Adjon esélyt közülük legalább kettőnek, és nézze meg, milyen gyorsan és egyszerűen varázsolhat otthonából valódi nyaralóhelyet.

  1. Használjon meleg színeket és kontrasztos elemeket. Válasszon például narancssárga vázákat, sárga virágcserepeket vagy merész szőnyegeket.
  2. Merítsen ihletet a tengerparti vagy tengerész motívumokból.
  3. Használjon természetes anyagokat, mint például a rattan, a bambusz, a márvány, a kötelek és hasonlók.
  4. Engedjen be minél több természetes fényt.
  5. Dobja fel a belső teret növényekkel vagy élő vágott virágokkal.
  6. Cserélje ki a sötét szöveteket világos és friss színűekre.

A tökéletes nyári hangulat megteremtésekor ne feledkezzen meg ezekről a must-have darabokról és tippekről. Segítségükkel stílusos és kényelmes környezetet alakíthat ki, ahol pihenhet, kellemes pillanatokat tölthet el a családjával és a barátaival, és élvezheti a nyár minden örömét. Hagyja, hogy belső és külső tér olyan hellyé váljon, ahová mosolyogva tér vissza, és ahol kellemes nyári élményeket szerezhet!