A legjobb őszi trendek otthonába: Próbálja ki őket még ma!

A legjobb őszi trendek otthonába: Próbálja ki őket még ma!

Akár azok közé tartozik, akik októbertől márciusig orrig érő garbót viselnek, vagy akik számára a rövidnadrág univerzális ruha minden évszakban, mindannyian valami kényelmesebbre és melegebbre vágyunk otthon télen, mint általában. Annak érdekében, hogy a borongós idővel is könnyedén megbirkózhasson, hoztunk egy útmutatót, amellyel kényelmessé teheti a belső teret. El sem hinné, milyen kevés is elég ahhoz, hogy otthona úgy nézzen ki, mintha a Pinterestről töltötte volna le!


1. Plédek és párnák

A plédek és párnák a hangulatos beltér elengedhetetlen elemei ősszel és télen. A legjobb hatást akkor érheti el, ha ezeket a kiegészítőket barna, piros vagy narancssárga színben vásárolja meg, és elhelyezi őket a kanapén. Ha mesebeli hangulatra vágyik, válasszon fehér párnákat és takarókat. Higyje el, a hideg időben pont arra van szüksége, hogy belebújhasson valami puhába.

Kötött takaró, KALANE


2. Lámpások és gyertyatartók

Nincs tél hangulatos világítás nélkül! Ilyenkor annyi lámpást és gyertyatartót használhat, amennyit csak szeretne. Gyújtsa meg a kisebb gyertyákat a nappali dohányzóasztalán, a komódon vagy akár a polcon is. A lámpások tökéletesen megvilágítják minden szoba sarkát vagy a háza bejáratát.


3. Szőrme szőnyegek

A szőrmés szőnyegeket nem szabad figyelmen kívül hagyni ebben a szezonban. Jól mutatnak a hálószobában az ágy mellett, ráterítheti őket a fotelre vagy akár a kanapéra is. Kínálatunkban különböző színű szőrmés szőnyegeket talál. Ha őszi hangulatot szeretne teremteni a beltérben, a fehér, krém vagy barna színeket ajánljuk.

Tippünk: Használja a fehér szőrme szőnyegét hó-utánzatként, finoman hajlítsa meg, és helyezzen rá díszeket vagy lámpásokat. Így egy gyönyörű téli dekorációt készíthet.


4. Gyertyák és diffúzorok

Vigye az ősz illatát otthonába. Az illatos gyertyák fahéj, narancs vagy alma aromával hangulatossá teszik otthonát. Ugyanezt az eredményt érheti el, ha illóolajokat használ a diffúzorokban.


5. Fotelek és egyéb bútorok

Ha a hely engedi, fontolja meg, hogy kényelmes foteleket helyez el a belső térben. Az őszi színekben pompázó fotelek helyet biztosítanak a pihenéshez és a lazításhoz egy fárasztó nap után. Ezenkívül további őszi bútorokat is vásárolhat, mint például a könyvespolcok, kárpitozott padok és még sok más.


6. Őszi dekorációk

Hagyja, hogy a kreativitása szabadon szárnyaljon, és vigyen otthonába további lakáskiegészítőket, amelyek kiemelik a beltér hangulatos stílusát. Őszi témájú festmények, textil díszek, szárított virágos koszorúk vagy vázák – mindez azért van itt, hogy otthonát szebbé tehesse.


Az ősz az az időszak, amikor otthonát hangulatos menedékké alakíthatja, amelyet az egész szezonban élvezni fog. A takarók, lámpások, szőrmés szőnyegek és egyéb lakáskiegészítők segítenek megfelelő "cozy*" stílust vinni otthonába. Élvezze ezt a varázslatos évszakot otthona kényelmében, könnyedén!

*Cozy = az "otthonos" szó angol megfelelője, amelyet főként az otthonias és kellemes hangulatú beltér leírásához használnak.