Korona és az otthonunk. Mi változott háztartásainkban a járvány idején?

Korona és az otthonunk. Mi változott háztartásainkban a járvány idején?

Manapság már semmi sem olyan, mint régen. Ez a mondat valószínűleg mindenki száját elhagyta párszor az elmúlt év során. A korona nemcsak az életünket változtatta meg, hanem a felfogásunkat és a prioritásainkat is. Kénytelenek vagyunk alkalmazkodni az új szabályokhoz. Ahhoz, hogy ezt a helyzetet a lehető legjobban kezeljük, otthonainkra összpontosítottunk, amelyek számos változáson mentek át. Hogyan hatott a korona a háztartásainkra?

Dolgozó nő maszkkal Dolgozó nő maszkkal

 

Home offcie

Az aktív emberek életében talán a legnagyobb változás az otthoni munkakörnyezetre való áttérés volt. Számos vállalat használta ezt az opciót a vírus terjedésének megfékezésére.

A home office, ahogy azt maga az elnevezés is sugallja, egy iroda létrehozását jelenti közvetlenül az otthonunkban. Otthoni munkának vagy távmunkának is nevezzük. Ahhoz azonban, hogy a ránk bízott feladatokat felelősségteljesen és 100%-osan el tudjuk végezni, a legtöbben igyekeztük kialakítani a saját munkasarkunkat. Elfoglaltunk egy helyet a nappaliban, a hálószobában vagy akár a konyhában, akkorát, hogy elférjen benne az íróasztal. Utánanéztünk egy megfelelő irodai széknek  és beszereztünk néhány polcot vagy polc állványt, ahol a munkához szükséges dokumentumokat és egyéb iratokat tároljuk.

Irodai szék Taxis Irodai szék Taxis

 

Tipp: Ha otthoni irodájába megfelelő íróasztalt vagy minőségi ergonomikus irodai széket keres, tekintse meg irodabútoraink kínálatát..

 

Íróasztal Andreo Íróasztal Andreo

 

Gyerek sarok

Nem csak nekünk, felnőtteknek változott meg a munkavégzési ritmusunk és mindennapjaink, hanem a gyerekeknek is meg kellett tanulniuk otthonról elvégezni a feladataikat. A távoktatás arra kényszerített minket, hogy az ő számukra is létrehozzunk egy munkaterületet, ahol kapcsolatba léphetnek az osztálytársaikkal és tanáraikkal, elvégezzék a házi feladatokat vagy egy projekten dolgozzanak. Új íróasztal és új szék . került a gyerekszobákba. Akiket korlátoz a szoba mérete, végül egy kombinált többfunkciós emeletes ágyat választottak, amely asztalt és különféle polcokat is tartalmaz.

Kombinált gyerekágy Sun Kombinált gyerekágy Sun

 

Tipp: Bútorok a gyerekszobába? Kínálatunkban minőségi bútorokat , talál, amelyekkel kényelmesen berendezhet egy munkasarkot gyermeke számára.

 

Gyerek forgószék Anais Gyerek forgószék Anais

Szórakozás

Mivel felelőségteljesek vagyunk, otthon maradunk. De ez nem jelenti azt, hogy nem érezhetjük jól magunkat. Manapság a számítógépes játékok szerelmesei találják meg a számukra legmegfelelőbb időtöltést. Újdonságnak számít a bútorpiacon a LED-es háttérvilágítással vagy akár hangszórókkal ellátott gamer szék, amely segít a jobb játékélmény elérésében.

Gamer szék Zopa Gamer szék Zopa

Tipp: Egy gamer szék, amelyben örömét leli? A gamer szék kínálatunkban  több különféle darab közül válogathat.

 

Otthoni masszázs

Bizonyos korlátozások egy bizonyos ideig megfosztottak bennünket a profi masszázs élvezetétől. Azoknak, akik minden nap a számítógép mellett ülnek, fizikai vagy szellemi munkát végeznek, néha el kell lazítaniuk merev izmaikat és helyre kell állítaniuk a vérkeringést. Manapság azonban nem olyan egyszerű meglátogatni egy masszőrt. És hirtelen megtörtént a csoda, egy masszázsszék jelent meg a nappalinkban. Napi 15 perc egy masszázsszékben, és az ember szinte újjászületik.

Masszázsszék Lambert Masszázsszék Lambert

Tipp: Házi masszázs az Ön otthonában? Válogasson a masszázsszék kínálatunk közül.

 

A szívhez a gyomron át vezet az út

Az elmúlt hónapok során, amikor mozgásunk rendkívül korlátozott és kénytelenek vagyunk szinte állandóan otthon tartózkodni, a szeretet szó szerint virágot bontott. Nem hiába mondják, hogy a szívhez a gyomron át vezet az út. Mivel az éttermekben csak korlátozottan, vagy egyáltalán nem lehet étkezni, az elmúlt időszak sokunkat szakáccsá változtatott. Konyháinkat minőségi konyhai eszközökkel láttuk el, amelyekkel a főzés sokkal szórakoztatóbb, nem csak egy fárasztó kötelesség. A konyhai robotok, keverők, kenyérpirítók vagy vízforralók és egyéb készülékek a konyhai felszerelésünk pótolhatatlan részévé váltak. A régi edény- és késkészleteket újakra cseréltük, amelyek kiváló minőségű anyagokból készültek, és amelyeket könnyű hozzáilleszteni a konyhai felszerelések színéhez.

 

Tipp: Főzni készül? Könnyítse meg a dolgát bármelyik konyhai eszközünk segítségével.

 

Konyhai robotgépek Kante Konyhai robotgépek Kante

 

Otthonunk tisztaságtól ragyog

Régebben sosem volt rá időnk, most pedig több, mint elegendő időnk van. Sokan belevetették magukat otthonuk alapos kitakarításába. Hirtelen rájöttünk, hogy nincs hol tárolnunk ruháinkat, szezonális öltözetünket, cipőinket, sportfelszerelésünket vagy játékainkat. Az otthonainkat ezért szekrényekkel és polcokkal láttuk el, csak azért, hogy ezeket a dolgokat elrendezzék helyettünk.

Szekrény Adeli Szekrény Adeli

 

Tipp:  Polcállványok, könyvespolcok, egyszerű polcok. Ezeket mind megtalálja a nappali bútorok kínálatunkban is. Rejtsen el mindent a zárt ajtók mögött. Kínálatunkban különféle kivitelezésű szekrényeket talál.
 

Kert, mint játszótér

Korábban egyáltalán nem volt szokatlan, hogy a gyerekek a lakótelepi játszótereken találkoztak. Manapság megpróbáljuk őket otthon tartani, de másrészt nem szeretnénk korlátozni a friss levegőn való mozgásukat sem. Kertjeinket ezért vidámparkokká alakítottuk. Trambulinok és kerti házak nőttek rajtuk, amelyek serkentik a gyerekek fantáziáját és játékosságát.

Kerti ház Portio Kerti ház Portio

 

Tipp: Kerti gyerek házat tervez vásárolni? Különböző kivitelezések, különböző formák, minőségi anyagok – . ezeket megtalálja kínálatunkban.
 

A felújítások ideje

Sokan a kötelező otthon tartózkodást arra használták ki, hogy az évek óta halasztgatott felújítást végre megcsinálják. A statisztikák szerint a leggyakoribb rekonstrukciók közé tartozik a fürdőszoba felújítása. Az új burkolatokat és az új csempéket azonban megfelelő fürdőszoba bútorokkal kell kiegészíteni. A régit lecseréltük egy új, modern darabra, amely hosszú élettartamot ígér.

Fürdőszoba bútor Toskana Fürdőszoba bútor Toskana

 

Tipp: Készül felújítani a fürtdőszobáját? A kínálatunkban szereplő modern fürdőszoba bútorok tökéletesen beillenek majd az Ön álom fürdőszobájába.

 

Szennyeskosár Melvin Szennyeskosár Melvin

A korona már csaknem egy éve itt van velünk. Legyünk felelősségteljesek és tartsuk be a szabályokat. Teremtsünk magunknak kényelmes otthont, és töltsünk minél több időt szeretteinkkel. Mert csak ezek a pillanatok számítanak igazán!