Karácsony a nyár közepén? Bontsa ki az ajándékokat a meglepetésekkel teli kerti bútor kiárusításon

Karácsony a nyár közepén? Bontsa ki az ajándékokat a meglepetésekkel teli kerti bútor kiárusításon

Ne essen pánikba, az igazi karácsony még nagyon messze van. Mi azonban készültünk egy ajándékkal: egy kerti bútor kiárusítással. A legnagyobb meglepetés valószínűleg a kedvezmények nagysága lesz – ugyanis akár 59%-ot is megspórolhat. Szeretné feldobni még zöldellő kertjét, és élvezni benne a nyarat és a meleg ősz kezdetét? A Lazulás akciós ajánlatunkban kerti nyugágyakat, padokat, hintákat, pavilonokat, grillezőket, gyerekházakat, valamint felfújható jakuzzikat, medencéket talál igazán meglepő áron. Ebből a karácsonyi-nyári kínálatból összeválogattuk Önöknek a legnépszerűbb termékeket.

Pihenjen, üljön, feküdjön, hintázzon

 

Pihenjen, üljön, feküdjön, hintázzon

Az Ön számára is a kert a béke és a nyugalom oázisa? A kínálatunkban található kerti bútorok segítenek, hogy még jobban élvezhesse a pihenést. Egy kerti pad nagyszerű kiegészítő, de mit szólna egy kerti hintapadhoz? Nálunk 209 forintos akciós áron megtalálja. A gyönyörű mentol színű WILIO fém hintapad masszív felépítésével, romantikus virágos motívumával és stabilitásával Önt is elvarázsolja.

Szeret piknikezni, és sem otthon, sem a nyaraláson nem hagyja ki a lehetőséget? Az összecsukható HORT kemping szettet egy mozdulattal összerakhatja praktikus bőrönd formába. Gyors, egyszerű és teljes mértékben helytakarékos. És még hogy nincsenek csodák! Ezen kívül az ára is lenyűgözi majd: a HORT összecsukható kemping szett hihetetlen 39,90 forintos áron kapható. Egy 4 fős család gond nélkül elfér mellette.

Ülés, fekvés, valami a kettő között – remek megoldás könyvolvasáshoz, napozáshoz vagy a fák lombjának csodálásához. Ilyen az állítható Gerald szék is, amit most 39%-os kedvezménnyel vásárolhat meg. Most csupán 49,90 forintot kell fizetnie ezért a kényelmes kerti kiegészítőért. Ezen kívül négy különböző színben is megtalálható: fekete, barna, zöld és világosszürke.

 

Hűtse le magát a vízben

 

Hűtse le magát a vízben 

Akciós ajánlatunkból nem hiányozhatnak a jakuzzik és a medencék sem. Hopp! És azonnal élvezetesebb a nap – még akkor is, ha a hőmérő 37 °C-ot mutat. Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt, hogy lehűtsék magukat vagy szórakozzanak egy esti bulin egy pohár proseccoval a kezükben. Egy saját pezsgőfürdő a kertben, amit a vízmelegítésnek köszönhetően a téli hónapokban is használhat? Egy valódi ajándék. Nálunk most 389 forintért az Öné lehet a 800 literes felfújható KAMINO pezsgőfürdő. És még egy meglepetés: 110 fúvókájával kiváló minőségű masszázst nyújt. És akár 4 személy is elfér benne!

A víz alatti világ felfedezése, játék egy kis vízimalommal, a kedvenc baba megfürdetése, de mindenekelőtt a kellemes lehűlés és pár nagyszerű pillanat, amíg a gondos szülők fellélegezhetnek. A tágas, 450 l térfogatú POLON felfújható medence képes mindezekre. 150 x 200 x 50 cm-es méretének köszönhetően az unokaöccse vagy unokahúga is kényelmesen megmártózhat benne, vagy akár a szülők is. Ezt a (nem csak) gyermekeknek szánt medencét most 21,90 forintért megvásárolhatja.

 

Bújjon el a nap elől

 

Bújjon el a nap elől 

Amikor a felforrósodott burkolóköveken lépkedve úgy érzi, mintha parázson táncolna, akkor itt az ideje elbújni az árnyékba. Erre tökéletes megoldást kínálnak a pavilonjaink, amelyeknek köszönhetően még egy nyári zápor sem ronthatja el családi grillezést vagy a születésnapi ünnepséget.

A hatszögletű RINGE sátor pavilon nemcsak az időjárás viszontagságaitól, hanem a tolakodó szúnyogoktól is megvédi. Ezt a hőn áhított védelmet a szúnyoghálóval ellátott zárható falak biztosítják. Ezen kívül 3,9 x 2,5 x 3,9 m-es méretei miatt a RINGE pavilonban egy kisebb táncparkettet is kialakíthat – ha szükség lesz rá. Bízhat az acélszerkezetben is, amit gyorsan és egyszerűen szétszedhet, és erősebb szélben is támasztékul szolgál. A RINGE kerti pavilon most csupán 96 forintba kerül.

A MAILEN fából készült kerti gyerek házikó nem csak a napsütéstől, de az unalomtól is véd. Nem hiányozhat róla a csúszda sem. Ebben az esetben valóban tökéletes karácsonyi ajándék lehet a kicsiknek – egyáltalán nem baj, ha kicsit korábban. Bár szétszerelve szállítjuk Önnek, az összerakása egyszerű és kifejezetten szórakoztató. Jelenleg ezzel a kerti házikóval mindössze 579 forintért hatalmas örömet okozhat a gyermekeinek.

Nem feledkeztünk meg azonban a klasszikus dolgok kedvelőiről sem. A narancssárga ODELO kerti szett napernyővel, asztallal és székekkel egy valóban időtlen társ – a kertben és nyaraláskor is. Könnyen szétszedhető, könnyen összecsukható, nem foglal sok helyet, a bútor fémszerkezete pedig kellő stabilitást és tartósságot biztosít. Mit kívánhatna még? Egy napernyőből, négy székből és egy asztalból álló kerti szett most 99,90 forintért az Öné lehet.

 

Élvezze a kertet teljes mértékben: grillezzen, lakomázzon, igyon

 

Élvezze a kertet teljes mértékben: grillezzen, lakomázzon, igyon

Izzítsa a parazsat, süsse meg a zöldségeket és a húst, élvezze a családdal töltött időt, és kényeztesse magát egy frissítő itallal. Az asztalon lakoma, a lelkében béke. Élvezze ki Ön is ezeket a pillanatokat. Ha hiányzik például egy grillező, most 12,90 forinttól megtalálja a kínálatunkban. Lehetetlen? Egyáltalán nem, a BODEK faszenes kerti grillsütő meggyőzi az ellenkezőjéről. Ön egy igazi ínyenc? E-shopunkban tetővel, polcokkal vagy kerekekkel kiegészített kerti grillezőket is talál.

A LALIT kerti rattan pad tökéletes élményt nyújt Önnek, különösen akkor, ha szívesen bámulja az éjszakai égboltot egy kis tücsök zene kíséretében. A két fotel közé egy praktikus asztal van beépítve – az italok, borok, harapnivalók, de akár egy gyertya vagy egy jó könyv tárolására. Most 119 forintért az Öné lehet. Használja ki maximálisan a kertjében rejlő lehetőségeket. Ebben segítséget nyújt a nyár közepi forró "karácsonyi" akciónk, ahol számos asztalt, dohányzóasztalt, fotelt, hintát vagy nyugágyat talál kedvező áron.