Hogyan rendezzünk be egy nappalit 665000 Ft alatt

Hogyan rendezzünk be egy nappalit 665000 Ft alatt

Hogy még jobban érezze magát otthon. Ez az alábbi cikk célja. Új lakást rendez be, vagy úgy döntött, hogy kicsit feldobja a nappaliját? Van pár bútor tippünk az Ön számára, amelyektől remekül fogja magát érezni a nappalidban. És mindezt úgy, hogy a teljes berendezés vásárlásakor beleférjen az 665 000 forintos költségvetésbe. Olyan összegért, ami máshol csak a kanapéra lenne elég, az egész nappalit berendezheti.

Amareto

 

Sarokülőgarnitúra AMARETO

379 900 Ft

Talán legtöbbünk számára a nappali alapja egy kényelmes kanapé. Akár egy nagy "repülőteret" keres az egész család számára a közös estékhez, akár egy tágas kihúzható ágyat a vendégeknek (a széthúzott ágy mérete 125 x 200 cm), az AMARETO sarokkanapé pont Önnek való. Tágas, funkcionális, modern dizájnnal. Ráadásul 379 900 Ft-ért két színben is megtalálja: szürke/fehér és bézs/barna. Mivel sarokkanapéról van szó, magától értetődő, hogy jobbos és balos változatban is megtalálja.

Az AMARETO sarokkanapét nem kell a falhoz nyomni, a háttámla kárpitozásának köszönhetően gond nélkül elhelyezheti akár a szoba közepén is. Pihenéskor értékelni fogja a 2 állítható fejtámlát, melyeket akár 6 különböző pozícióba beállíthat. A tévénézés vagy könyvolvasás még sosem volt ilyen kényelmes! A beépített tárhelyben is bízhat – akár téli ruhák, akár vendégek számára félretett paplanok és párnák számára. A tartós anyagok pedig nem csak azokat fogják megörvendeztetni, akiknél gyerek is van a házban. Az AMARETO ülőgarnitúrát kopásálló Portland szövettel és ekobőrrel kárpitozták.

 

Nappali szekrénysor ALICANTE

 

Nappali szekrénysor ALICANTE

132 900 Ft

Egy másik alapvető darab, amely nélkül ma már egy nappalit sem tudunk elképzelni, az a nappali szekrénysor. Ha pedig többfunkciós – TV asztal tárolóhellyel, szekrényekkel, polcokkal a könyvekhez vagy a növényekhez –, az otthona is értékelni fogja. Az ALICANTE nappali szekrénysor megfelel ezeknek a követelményeknek, de még ennél is kicsit többet kínál. Színkombinációjának (fehér és grandson tölgy) és kialakításának köszönhetően tökéletesen kiegészíti a nappali domináns elemét, az AMARETO sarokkanapét.

Az ALICANTE nappali szekrénysor nyitott és zárt tárolóhelyet is biztosít otthonának. A két szekrénnyel és nyitott tárolóval ellátott TV asztalon kívül a készlet két fali szekrényt és 3 polcot is tartalmaz. Ennek a művészi elrendezésnek köszönhetően nem csak dokumentumok, tálak, poharak vagy étkészletek férnek el benne, hanem a családi fényképeit, kedvenc dekorációit is kiállíthatja, vagy elhelyezheti rajtuk a szobanövényeket, melyek zöld színükkel hangulatosabbá teszik a nappalit.

 

Dohányzóasztal ALICANTE

 

Dohányzóasztal ALICANTE

39 600 Ft

Praktikusság. Egy dohányzóasztallal szemben ez a fő követelmény, amelyet szorosan követ a dizájn. A nappali szekrénysorral azonos sorozatból származó ALICANTE asztalban az időtlenség, a tartósság és a nagyszerű funkcionalitás párosul. Az ALICANTE nappali falhoz hasonlóan ez az asztal is laminált forgácslapból készült. Ugyanakkor kinézetét tekintve is illik a nappaliba: fehér és grandson tölgy színben kapható.

Kiömlött a tea a dohányzóasztalra? Egyszerűen csak törölje le. Gyermeke úgy döntött, hogy alaposan elemzi rajta az áfonyás pitét? Nem probléma. Ön is azok közé tartozik, akiket zavar a dohányzóasztalra helyezett távirányító? A praktikus polcok formájában kialakított tárolóhelynek köszönhetően mindig kéznél lesz a távirányító, de nem bántja majd a szemét. 120 x 60 cm-es felületével elegendő helyet biztosít szendvicsek, nasik, sütemények vagy italok számára egy családi ünnepség alkalmával.

 

Komód ALICANTE

 

Komód ALICANTE

89 900 Ft

Különösen a nagyobb családok fogják értékelni a rengeteg tárhelyet. Még a nappaliban is. Az ALICANTE komód gondoskodik arról, hogy mindig minden, amire szüksége van – a fontos dokumentumoktól az étkészleten át a teáskészletig - kéznél legyen. Ez esetben is olyan bútorról van szó, amely kialakításával tökéletesen illeszkedik a fent említett darabokkal berendezett nappaliba. Az ALICANTE komód ugyanazzal a dizájnnal varázsolja el Önt: fehér és grandson tölgy.

Ismét a nyitott és a zárt tér praktikus kombinációjáról van szó. A szekrényeknek köszönhetően a vendégek észre sem veszik, hogy még nem vasalta ki az összes abroszt. Ugyanakkor van egy gyönyörű teáskészlete, kávéscsészéje vagy gyümölcstála? Az üveges vitrinnek köszönhetően bárki megcsodálhatja ezeket a darabokat. És egy remek hír: 10 900 Ft-ért háttérvilágítását is vásárolhat az ALICANTE komód vitrinjéhez. Vitrinek, amelyek hirtelen kirakattá válnak.

 

Szőnyeg MATES

 

Szőnyeg MATES 

14 700 Ft

Az úszó padló vagy parketta kombinációja egy darab szőnyeggel feldobja a nappalit. Így közvetlenül a kanapé melletti részen alakíthat ki egy meleg szigetet a lábak kényelméért. A 133 x 190 cm-es MATES szőnyeg ideális mérettel rendelkezik erre a helyre. Se nem feleslegesen nagy, se nem túl kicsi. Pont jó.

Két színben is megtalálja: fekete és fehér. Egyszerű geometriai mintájával mindenkit lenyűgöz. A MATES szőnyeg mintája nem csak a nappali más bútoraihoz illik, de könnyedén összehangolhatja egyéb kiegészítőivel is.

 

kondela Tip tab