Hogyan lehet berendezni az egész erkélyt 124 500 Ft-ig?

Hogyan lehet berendezni az egész erkélyt 124 500 Ft-ig?

A denevérek fütyülése, a város távoli nyüzsgése, az orgona bódító illata, a galambok susogása a tetőn. Ön is élvezheti a kellemes estéket a friss levegőn ülve anélkül, hogy elhagyná a lakást. Még egy kis erkélyen is képes lehet megteremteni a béke oázisát. És ehhez nincs szüksége nagy költségvetésre. Hogyan kell csinálni? Hoztunk pár tippet az erkély berendezéséhez, amellyel belefér 124 500 Ft-ba. 

 

 

Balkon székek

 

JARUB rattan szett
71 800 Ft

Pihenjen este egy pohár bor mellett, élvezze a délutáni kávét, kényeztesse magát egy kellemes sziesztával és egy magazinnal, vagy figyelje a fecskék vadászatát. Mindezt egy kisebb erkélyen is megteheti. Ahhoz, hogy a lehető legtöbbet kihozza belőle, elengedhetetlen a kényelmes ülés. Pontosan ilyen a műrattanból készült JARUB szett. Egy 60 cm átmérőjű kerek asztalból és két székből áll.

A rattan székek mélysége 45,5 cm, így egy kisebb, mondjuk 1,5 m széles erkélyen is lesz elég hely a lábai kinyújtásához. A kerti szett természetes barna árnyalatú, vidéki romantikus dizájnnal. Az asztal védi a tapadókorongokhoz rögzített edzett üveget. Így elég praktikus hely áll rendelkezésére az erkélyen való étkezéshez. Az asztal alján található tárolóhely is hozzájárul a praktikusságához.

A műrattan előnye, hogy nem igényel jelentősebb karbantartást – csak időnként meg kell törölni a bútort egy nedves ronggyal. Ráadásul ellenáll a napsugaraknak és az eső vagy a fagyos időjárás sem okoz neki problémát. Az erkélyen így könnyen átvészeli a telet anélkül, hogy át kellene helyezni máshová. A székek rakásolhatók, így könnyen egymásra rakhatja őket és ponyvával letakarhatja. És már kész is.

 

Felszolgáló asztal

 

Tálalóasztal MASINO
12 500 Ft

Az előételek elkészítése, az italok összekeverése, egy kis desszert és egy pohár bor hozzáadása - mindent kényelmesen ráhelyezhet a konyhában a tálalóasztal levehető tálcájára. Aztán ezek a finomságok a tálcán egyszerűen átvihetők az erkélyre, és a lábakra helyezhetők. Ez is egy a MASINO tálalóasztal előnyei közül. Amikor a vendégek elmennek vagy véget ér az esti üldögélés, ismét elég csak a tálcát bevinni a konyhába, és az edényeket a mosogatóba vagy a mosogatógépbe tenni. Kényelem, ahogy lennie kell.

A MASINO tálalóasztal elegáns dizájnjával – klasszikus fekete tálalórésszel és kifinomult réz lábakkal – Önt is lenyűgözi. Ha éppen nincs szüksége az asztalra, akkor az erkélyen összecsukhatja és a falnak támaszthatja, így nem foglal majd helyet. A lusta hétvégéken pedig az ágyban is kényeztetheti magát reggelivel. Egyáltalán nem rossz ötlet, igaz?

 

Virágcserép az erkélyen

 

Függő virágcserép JEOR 
2 db 7 400 Ft = 14 800 Ft

Ahhoz, hogy az erkély ne csak praktikus, de hangulatos is legyen, nem hiányozhatnak a növények sem. Kis erkélyekre a legjobb megoldás a függő virágcserepek választása, amelyek nem foglalnak sok helyet. Egyszerűen akassza fel őket a korlátra. A függő virágcserepek nemcsak dekorációként szolgálnak, hanem egyben kellemes intim zónát alakítanak ki, és szélfogóként is működnek. Ha friss fűszernövényeket – citromfüvet, rozmaringot vagy mentát – ültet beléjük, természetes riasztószert kap a tolakodó szúnyogok ellen az erkélyen.

A műrattanból készült függő JEOR virágcserép tökéletes a már említett JARUB ülőhely mellé. 50 cm-es hosszával képes egy kisebb erkélyi virágágyást kialakítani. Mit ültessen bele? Muskátlit? Begóniát? Fuksziát? Vagy a már említett gyógynövényeket? Ha azt szeretné, hogy az erkélyen lévő növények szépen nőjenek, próbálja meg figyelembe venni a tájolásukat is.

 

Lámpa az erkélyen

 

Gyertyatartó lámpás ELIJAR typ 2
10 900 Ft

Az erkély meghitt hangulatát a halvány világítás is tökéletesen kiegészíti. A legjobbak azok, amelyekhez nincs szükség elektromos tápegységre. Válassza a klasszikusokat: egy jó öreg romantikus gyertyát. Hogy a nyári szellő ne okozzon gondot, védje meg a gyertyát. A megoldás az ELIJAR lámpás, amely gondoskodik a zavartalan gyertyalángról. Ha a virágokat részesíti előnyben a "szúnyogirtó" gyógynövényekkel szemben, akkor szúnyogok elleni gyertyát is helyezhet a lámpásba. A kellemeset így a hasznossal kombinálja.

 

Plüss takaró

 

Plüss takaró ASTANA 
7 900 Ft

Még a nyári esték is lehetnek hidegek. De miért töltené őket bent, amikor a béke oázisa várja az erkélyen? Azoknak, akik imádnak este az erkélyen üldögélni, nem hiányozhat a felszerelésükből egy meleg takaró. A 150 x 200 cm-es ASTANA plüss takaró elég nagy és meleg ahhoz, hogy még az augusztusi esti szellő se tudja elrontani a kellemes pillanatokat.

Az ASTANA plüss takarót két színváltozatban vásárolhatja meg: világos bézs és rózsaszín. Kisebb balesetek esetén (például, ha harapnivalókkal vagy italokkal leönti) a takarót egyszerűen kimoshatja a mosógépben. Ha pedig nem bírja kivárni az esti pihenést az erkélyen, nyugodtan beteheti a szárítógépbe is.

 

Italpoharak

 

Pohár szettek HOTCOLD typ 10
2 szett 3 300 Ft = 6 600 Ft

Amikor úgy süt a nap, mint az Ibériai-félszigeten, kellemes érzés egy frissítő itallal lehűteni magát. Ezzel szemben, amikor lehűl az este, jó egy meleg teával felmelegíteni magunkat. A HOTCOLD thermo poharaink gondoskodnak arról, hogy a forró italok a lehető leghosszabb ideig melegek, a hidegek pedig a lehető legtovább kellemesen frissítők maradjanak. A thermo poharak ezt a képességüket a dupla boroszilikát vákuum üvegnek köszönhetik, amely segít fenntartani az ital kívánt hőmérsékletét.

A HOTCOLD poharak a minimalista időtlen kialakításukkal és a bőséges, akár 350 ml-es térfogatukkal is elnyerik tetszését. Ennek köszönhetően nem kell a kényelmes székből állandóan a konyhába rohanni, hogy újratöltse az italát. A HOTCOLD termo poharak kézzel készülnek, boroszilikát üvegből fújják őket. Ellenáll a karcolásoknak, az agresszívebb tisztítószereknek, a mechanikai sérüléseknek és a repedéseknek is.

 

Tippünk

Tesztelje le az új béke oázisát. A legjobb úgy, ha készít pár frissítő hideg italt. 


 

Erkélytermékek listája