Hogyan rendezzük be a gyerekszobát 375 000 Ft alatt

Hogyan rendezzük be a gyerekszobát 375 000 Ft alatt

Egy hely, amely biztonságérzetet kelt. Egy oázis, amely megmozgatja a fantáziát. Egy királyság, amely helyet ad az inspiráló játékoknak. Egy szoba, amely biztosítja a szükséges magánéletet. Így néz ki a tökéletes gyerekszoba a legkisebbek képzeletében. Bár gyakran nem tudják még szavakkal körül írni, ezek elengedhetetlenek a gyermekek megfelelő fejlődéséhez. Adunk pár tippet Önnek, hogyan hozhat létre egy gyerekszobát úgy, hogy ne csak ezeknek a követelményeknek feleljen meg, hanem beleférjen a 900 forintos költségvetésbe is.
Hogyan? 

gyerekszoba

 

Ágy ARTEMIA

87 800 Ft

Alvás, olvasás, bunker építés, mesék kitalálása a sötétben, egy olyan hely, ahol a biztonságérzet természetes. Erre a gyerekek számára ideális az ágy. Egy olyan bútor, amely központi szerepet játszik a gyermek kis királyságában. Ugyanakkor a szülők különösen a pratikusságot és a biztonságot részesítik előnyben. Pontosan ilyen az ARTEMIA ágy. 90 x 195 cm-es méretével elég nagy ahhoz, hogy elférjen benne anya vagy apa is, hogy lefekvés előtt mesét olvassanak a gyermekeinek. Vagy együtt pihentek a nehezebb napokon.

Az ARTEMIA ágy egy praktikus elemet is visz a gyerekszobába – két polcos részt tartalmaz. A gyerek itt tárolhatja azokat a könyveket, amelyeket a legszívesebben olvas, azokat a játékokat, amelyek a legfontosabbak számára, vagy amit jónak lát. Természetesen egy kihúzható tárolóhelyet is tartalmaz, például a paplanok számára. Aggódik amiatt, hogy a sarkvidéki fehér nem túl játékos a gyerekek számára? Felejtse el ezeket az aggodalmakat. A színes ágyneműnek, valamint a polcos tárolóhelynek köszönhetően egyáltalán nem lesz unalmas.
 

gyerekszoba

 

Kétajtós szekrény ARTEMIA

62 900 Ft

Tavaszi, nyári, őszi, téli. Hol tároljuk az összes gyerekruhát? Ezt a kérdést a legtöbb szülő nagyon jól ismeri. A helyes válasz ebben a három szóban rejlik: kétajtós ARTEMIA szekrény. Egy szekrény, amely rengeteg tárolóhelyet visz minden gyerekszobába. Két részre oszlik: az alsó rész polcos - pólók, nadrágok, fehérneműk számára készült. Az ARTEMIA szekrény felső része akasztós - itt a téli kabátok, kezeslábasok, esőkabátok vagy ingek is helyet találnak. Ezenkívül az alattuk lévő helyre könnyedén elhelyezhet például téli sapkákat vagy gumicsizmát, hócsizmát.

Az ARTEMIA szekrény gyártója a biztonságra is gondolt - nem fog rajta fogantyúkat találni, amelyek kiállnak az elején. Ha a gyerek rendkívül izgatott, hogy kimehet - igen, ilyen helyzetek is előfordulnak -, és a szekrényhez rohan a ruháiért, nincs mibe bevernie a fejét. Az ajtót elég egyszerűen meghúzni és kinyílik. Ez a szekrény is sarkvidéki fehér színben készült, amelyet remekül díszíthet kiegészítőkkel. Helyezzen a tetejére egy szobanövényt, a gyermek pedig maga kidíszítheti az ajtót. Mit szólna, ha ragasztana rá egy posztert a kedvenc állatkájáról? Vagy esetleg a kedvenc focistájáról?

gyerekszoba

 

Asztal ARTEMIA

44 900 Ft

Rajzoláshoz, gyurmázáshoz, számítógépezéshez, olvasáshoz. A 120 x 52,5 cm méretű munkafelület elég nagy bármilyen tevékenységhez. Az ARTEMIA íróasztal így tökéletesen illeszkedik a gyerekszobába. Ez a darab ismét ötvözi az időtlen dizájnt és a praktikus tulajdonságokat. Ebben az esetben egy fiókról és egy polcos szekrényről van szó. A zsírkréták, papírok, olló vagy füzetek nagyszerűen elrejthetők benne, a gyermek számára azonban mindig kéznél lesznek.

Csakúgy, mint az ARTEMIA kollekcióban található ágy és ruhásszekrény, ez az íróasztal is sarkvidéki fehér színben tündököl, és tartós laminált forgácslapból készült. Ráadásul könnyedén elhelyezhet rajta egy praktikus asztali lámpát és egy számítógépet, anélkül, hogy túl sok helyet elfoglalnának.

 

gyerekszoba

 

Forgószék MORGEN

46 600 Ft

A következő, ezúttal színes darab a MORGEN forgószék. Az azúrkék zöldet választottuk Önnek, amely remek harmóniát teremt a fehér bútorokkal, feldobja a teret és kényelmes ülést biztosít a gyermek számára. Úszó padlója vagy parkettája van otthon? Nem kell attól tartania, hogy megkarcolódnak, még műanyag padlóalátét sem kell hozzá. A MORGEN forgószék gumírozott kerekekkel rendelkezik, aminek köszönhetően nem kell a karcolások miatt aggódnia.

A krómozott kartámlák és a kopásálló szövet is fel van készülve a gyerekek nyugtalanságára, elevenségére. A MORGEN forgószék tehát lehet egy szék, űrrakéta, de körhinta is. És különösebb gond nélkül képes ezekre. Teherbírása 100 kg-ig terjed, a magasságát pedig a gyermek igényei szerint állíthatja be - 45,5 cm-től 55,5 cm-ig.

gyerekszoba

 

Komód ARTEMIA

49 500 Ft

Segítséééég, szükségállapot: elfogyott a tárhely. Ahogy nő a gyerek és nőnek az igényei is, valószínűleg minden szülő szembesül ezzel a problémával. Számítson rá, és készüljön fel rá. A praktikus ARTEMIA komód a megoldás. A 4 tágas fiókot használhatja akár szezonális ruhákhoz, játékokhoz, kreatív igényekhez vagy ágyneműhöz.

Ismét nincsenek fogantyúk, amelyek megsérthetik a gyermek bőrét. A komódot sarkvidéki fehér színben találja, ennek köszönhetően játékosan elhelyezhet rajta különféle díszeket, amelyek felpezsdítik, feldobják a gyerekszobát. Legyen szó szobanövényről, egy váza virágról, egy takaróval teli kosárral a hideg estékre vagy családi fotókról.

gyerekszoba

 

Szőnyeg LUDVIG

45 400 Ft

"Ne ülj a hideg padlón, fel fogsz fázni!" Valószínűleg minden gyermek hallott már ilyen vagy hasonló mondatokat a szüleitől. Ha jó feltételeket teremt a gyermeke számára, akkor többé nem kell ezt a mondatot szajkóznia. A színes LUDVIG szőnyeg gondoskodik a biztonságos és főként meleg szigetecskéről az olyan gyerekek számára, akik szeretnek a földön játszani.

A 140 x 200 cm-es méreteknek köszönhetően a gyerekszoba egy igazán tágas játszóteret kap, ahol a gyerekek a szabadidejüket tölthetik. Ezen kívül a világoskék, sötétkék, türkiz és zöld kombinációja tökéletesen passzol az azúrkék-zöld forgószékhez. A szőnyeg kellemes tapintású, könnyen feltekerhető és még könnyebben porszívózható.

 

gyerekszoba

 

Babzsák TAUPE POSALO

37 800 Ft

Egy hely, ahol a gyerek szégyenkezés nélkül fetrenghet és élvezheti a kényelmet. Egy nehéz nap után, az első szerelemnél, zenehallgatásnál vagy filmnézésnél. A TAUPE POSALO babzsák erre lett kitalálva. Lábtartó is jár hozzá, amelyre a kiskirály vagy királynő felteheti a lábát a még tökéletesebb kikapcsolódás érdekében.

Egy kisebb gyerek is odébb tudja helyezni, és a fogantyú mellett ez főleg a töltőanyagként szolgáló könnyű polisztirol golyóknak köszönhető. Ezen kívül, ha a babzsák több éves használat után kezdi elveszíteni a megszokott formáját, akkor új golyókat rakhat bele – a babzsákok utántöltésére használható golyókat is megtalálja nálunk.