Engedje be otthonába a tavaszt: lakáskiegészítők, amelyek feldobják otthonát

Engedje be otthonába a tavaszt: lakáskiegészítők, amelyek feldobják otthonát

Március első hetei alapján úgy tűnik, idén nem nagyon siet hozzánk a tavasz. Alig várja a fantasztikus tavaszi levegőt, a téli vastag ruhák elpakolását, a madarak reggeli csipogását és az ébredező természetet? Ébressze fel otthonát. Engedje be a tavaszt. Hogyan csinálja? Hoztunk pár tippet az Ön számára, amellyel ragyogóbbá varázsolhatja otthonát és tavaszi hangulattal töltheti meg.

Vázák vágott virággal

 

Vázák vágott virággal

Melyik az a dolog, amely a leginkább szimbolizálja a tavaszt? Természetesen a sok gyönyörű virág. Színes, illatos, örömteli. A vázák feldobják otthonát és fantasztikus illattal árasztják el. A dohányzóasztalon, az étkezőasztalon, a konyhaszigeten, a fürdőben, a gyerekszobában. Egyszerűen bárhol. A 2 darabos üvegből készült váza szettünk egy nagyobb szürke és egy kisebb rózsaszínű vázával remekül illik a tavaszi szezonhoz. Milyen virágokat rakjunk bele? Csak önön múlik, de szépen mutatnak bennük a nárciszok, tulipánok, íriszek, gyöngyvirágok, de az aranyeső vagy a barka is. A tavasz szimbólumai.

 

Tavaszi kép a falon

 

Tavaszi kép a falon

A falakon lévő képeket nyugodtan cserélgetheti legalább olyan gyakran, mint a terítőket. Nem csak ünnepi alkalmakkor, hanem hangulat szerint is. Itt a tavasz! Mi lenne, ha a falra is akasztana belőle egy darabot? A kínálatunkban szereplő tavaszi virágos kép például minden helyiséget feldob a színeivel. Csak önön múlik, hogy mekkora darabot szeretne otthonába vásárolni: a 30 x 30 cm-estől egészen a 120 x 120 cm-es hatalmas darabig többféle méretben talál képeket.

 

Szobanövényekkel díszített fal

 

Szobanövényekkel díszített fal 

A természet nagyszerű hangulatát otthon, a lakásban is állandóan élvezheti. Egyre népszerűbb a "városi dzsungel" kifejezés, amelyet az otthoni szobanövények nagy mennyiségének leírására használnak. Egy helyesen kiválasztott virágtartóknak köszönhetően egy zöld fallal hangulatossá teheti otthonát. Például a 6 szintes TUSUM bambusz virágtartó remek választás ehhez. Nem kell azonban csak a szobanövényeknél maradni, a polcokra vázákat, gyümölcstálat vagy egyéb tavaszi díszeket is helyezhet. Így egy nagyszerű szembeötlő elemet kap, amely tavaszi hangulattal tölti be otthonát.

 

Színes párnák a kanapén

 

Színes párnák a kanapén

Első pillantásra csupán egy apró dolog, ami megváltoztathatja a nappali általános karakterét. Ez a változás a kanapé párnáinak cseréje. Szürke a kanapé és szürkék a párnák is? Vigyen több színt a helyiségbe, élénk tavaszi színeket. Válasszon például mustár színű vagy a piros párnát. A két jellegzetes szín kombinációja kifejezetten feldobja a kanapét. A meleg tónusuknak köszönhetően a szoba hangulatosabb lesz, és a tavaszi virágokra is emlékezteti majd - mint például a nárcisz és a vörös tulipán.

 

Szőnyegcsere

 

Szőnyegcsere

A talajt is tavaszi ruhába öltöztetheti. Nem, nem kell tulipánlevelet szórni a padlóra, ebben segít egy darab szőnyeg. Az ADELINE szőnyegünk gyengéd pasztell színeivel és madár sziluettekkel kiegészített virágmintával varázsolja el Önt. Egy szőnyeg, amely nem hívja fel túlságosan magára a figyelmet, ugyanakkor az ébredő természet hangulatát idézi. Két méretben megtalálja nálunk: 80 x 200 cm és 120 x 180 cm. Attól tart, hogy a szőnyegcsere sok munkát vesz igénybe? Ezt a szőnyeget könnyedén feltekerheti és tárolhatja például a pincében vagy a garázsban, így a tavaszi fáradtság hulláma sem fenyegeti majd a művelet után. Kipróbálja?

 

Friss gyümölcsökkel teli tál

 

Friss gyümölcsökkel teli tál

Friss levegő a szabadban, friss gyümölcsök otthon. Az arany színű ENOTECA tálalótálat nem csak ételek tálalására lehet használni. Használja kicsit a fantáziáját és alakítsa át ízléses tavaszi dekorációvá. A leggyorsabb és egyben legnagyszerűbb megoldás, ha friss gyümölcsöket tesz bele - ez biztosítja a szükséges vitaminokat és ásványi anyagokat a tavaszi fáradtság leküzdéséhez, és egyben gyönyörűen is mutat. De nyugodtan engedje szabadjára a fantáziáját, és rendezze el úgy a tavaszt a tálban, ahogy csak szeretné. Virágok, gyümölcsök, zöldségek, díszfüvek. Egyszerűen a természet bármely darabja, amely feldobja otthonát, és az ébredő természetre emlékezteti. Előnye, hogy egész évben használható - csak változtatni kell a tartalmán, ősszel például a dekoratív sütőtök és a szárított virágok vagy fűszernövények is nagyszerűen mutatnak benne.

 

Kondela tipp

 

Kondela tipp

Egy napsütéses reggelre ébredni rendkívül frissítő érzés a hosszú tél után. Nyissa ki az ablakot, szívja magába a tavaszi levegőt, figyelje a virágzó természetet vagy hallgassa az ujjongó madarakat. Olyan légkör, amely mellett valószínűleg ki sem akar majd kelni az ágyból. Maradjon hát ott egy darabig. Készítsen reggelit és vigye az ágyba, a még jobb élmény érdekében – és a kevesebb morzsa reményében a paplanon – használjon felszolgáló tálcát és élvezze a tavaszi nap kezdetét. Ha pedig kicsit korábban felkel, ágyba viheti a reggelit a hétköznapokon is.