Bútorok, amelyek mindent megváltoztatnak: 10 ismeretlen darab a modern otthonokba

Bútorok, amelyek mindent megváltoztatnak: 10 ismeretlen darab a modern otthonokba

Otthonunk tervezésénél és berendezésénél leginkább a hagyományos és jól ismert bútorokra koncentrálunk. A bútorok világa azonban tele van rejtett kincsekkel - olyan darabokkal, amelyek nem csak esztétikailag szépek, de praktikus megoldásokat is nyújtanak az életben. Ebben a blogban tíz érdekes és hihetetlenül hasznos bútort mutatunk be, amelyek az Ön otthonában is megállják a helyüket.

 

1. Konzolasztal extra tárhellyel

A konzolasztal nem csak a kinézete miatt értékes. Sok modern kialakítású konzolasztal rendelkezik olyan tárolóhellyel, amely lehetővé teszi, hogy a kulcsok, képeslapok vagy egyéb apró tárgyak mindig kéznél legyenek. A finom elegancia és a praktikum ezen kombinációja igazán kellemes és hasznos.

2. Rakásolható székek a váratlan vendégek számára

Ha váratlan vendégek érkeznek, a rakásolható székek isteni ajándékok. Normál napokon könnyedén tárolhatja őket egymásba rakva bármelyik sarokban. De ha beállít a baráti társaság, csak szét kell szedni őket, és máris további kényelmes ülőhelyek állnak rendelkezésre.


3. Irodai konténer kerekekkel

Azok számára, akik irodában dolgoznak, ez a darab egyáltalán nem ismeretlen. Talán csak nem ismerte a nevét. A kerekes irodai konténerek azonban alkalmasak az otthoni irodákba vagy az íróasztalok alá a gyerekszobákban is. A kerekes tárolóval még több helyet kap a dokumentumok vagy a munkafüzetek számára. Ezenkívül könnyedén áthelyezheti őket oda, ahol éppen dolgozik - a kanapé vagy a fotel mellé, esetleg az asztal alá.

4. Kisasztal rejtett tárolóhellyel

Egy kisasztal nem csak azért jó, mert könnyen mozgatható. Rejtett tárolóhelyének köszönhetően remek hely a dísztárgyak, könyvek, párnák vagy magazinok tárolására. A segítségével nappalija mindig rendezett lesz.

Kisasztal, fekete/tölgy, NORAS

 

5. Többfunkciós asztal polccal a maximális teljesítmény érdekében

Egy többfunkciós íróasztallal a lehető legteljesebb mértékben kihasználhatja a munkaterületet, miközben szervezetten tartja a dolgokat. A polcos íróasztal ideális a diákoknak, barkácsolóknak vagy bárkinek, akinek több helyre van szüksége a munkájához, a könyveihez és egyéb dolgaihoz.

6. Néma szolga - ruhatartó fogas, amely mindig a szolgálatára áll

A néma szolga több, mint egy stílusos bútordarab. Ez a hihetetlenül hasznos elem segít rendben tartani és kéznél tartani a dolgokat. Akasztókkal a ruhák felakasztására, polccal a cipők számára és tárhellyel az apróságoknak - olyan, mintha bármikor kéznél lenne egy segítőtárs.

 

7. Összecsukható asztal táblával (nem csak a kicsiknek)

A ZALMAN összecsukható asztal beépített palatáblával remek példa a bútorok és a kreativitás kombinációjának. Ráírhatja az iskolai órarendet, a tervezett feladatokat, vagy egyszerűen lerajzolhatja a gondolatait. Az asztal az egyik oldalán a falhoz van rögzítve, aminek köszönhetően igazán helytakarékos. És ha már nincs rá szükség, egyszerűen összecsukhatja egy elegáns oszlop formába.


8. Sarokpolc vagy forgó polc - optimális helykihasználás

Egy sarok- vagy forgópolc otthona legkisebb sarkát is praktikus tárolóhellyé varázsolja. Ez a bútordarab képes tökéletesen kihasználni az egyébként üres helyet. Kínálatunkban sok ilyen polcot talál.
 

 

9. Moduláris szekrények és rendszerezők a gyerekeknek

A szülők számára gyakran nagy kihívást jelent a gyerekszobák rendszerezése. A moduláris szekrények és rendszerezők lehetővé teszik, hogy a teret rugalmasan és örömteli módon rendszerezze, úgy, hogy az alkalmazkodjon gyermekei változó igényeihez. Ezen kívül a kínálatunkban szereplő szekrények vidámak és nagyon vonzóak a gyerekek számára, így a tárgyak tárolása is sokkal szórakoztatóbb lesz.

10. Rendszerező a kanapéra

A kanapéra helyezhető rendszerező egy kicsi, kompakt kiegészítő, amiről észre sem fogja venni, hogy van – de ha egyszer megszokja, később nagyon fog hiányozni. Praktikusan helyet biztosít a távirányítók, könyvek, magazinok és egyéb apróságok számára. Soha többé nem kell majd keresnie az apró tárgyakat a nappaliban.
 

 

Egy bútor sokkal több, mint dekorációs elem. A megfelelően kiválasztott darabok hihetetlen funkcionalitást és kényelmet biztosíthatnak otthonában. A praktikus tárolóhelyektől az olyan bútordarabikig, amelyek segítenek rendszerezni a dolgokat, ez a tíz bútor segít otthonát olyan hellyé varázsolni, ahol kényelmesen érzi magát és produktív lehet. Fedezzen fel új módszereket a mindennapi élet megkönnyítésére!