Az év színe 2022-ben a VERY PERI. Hogyan használhatja a beltérben?

Az év színe 2022-ben a VERY PERI. Hogyan használhatja a beltérben?

A Pantone vállalat minden ősszel kihirdeti a következő év színét. VERY PERI. Jegyezze meg ezt a két szót. 2022-ben ugyanis sokszor fog velük találkozni, élete minden területén. A Very Peri árnyalat hatással lesz a divatra, a belsőépítészetre és az autóiparra. Milyen színről van szó? Mi az a Very Peri? És hogyan használhatjuk beltérben?

Very Peri

 

Very Peri

A 2022-es év színe a Very Peri, amely annyiban kivételes a korábbi évek színeihez képest, hogy speciálisan az amerikai Pantone cég laboratóriumaiban keverik. Pontosabban ez az árnyalat nem létezett egészen a közelmúltig. Ezt a színt a szakértők egyedileg készítették, hogy tükrözze az optimista elvárásaikat a merész új jövővel kapcsolatban. Egyfajta üzenetet hordoz, azt a reményt, hogy a 2022-es év pozitív változásokat hoz, különösen a koronavírus járvány tekintetében.

Very Peri

 

Kis meténg, mint sablon

Milyen szín a Very Peri? Bár első pillantásra lilának tűnik, nem egészen az. A kék és a lila keveréke egy kis vörös színnel. Alkotóit egy kis virág, a kis meténg, angolul periwinkle ihlette. Ez a növény nálunk is terem, gyógyító hatása van és sokan nagyon jól ismerik.

Very Peri

 

VERY PERI 

A Very Peri olyan változások elfogadására ösztönöz, amelyeket nem tudunk befolyásolni, és új lehetőségeket nyit meg, teret ad az új élményeknek. Ez az árnyalat kiemeli a digitális világ előnyeit, valamint a fizikai valóság és a virtuális valóság kombinációját. Egyfajta híd a technológia és a való világ között. A Very Peri egyben nőies, erős, futurisztikus és örömteli. Arra ösztönöz bennünket, hogy kifejezzük a kreativitásunkat, a szenvedélyünket, a képzelőerőnket és az elszántságunkat. Játékos frissességet kölcsönöz a belső térnek, és a szokatlan színkombinációknak köszönhetően bizonyos lendületet ad a helyiségnek. A Very Peri sokkal lágyabb, mint a lila többi jól ismert árnyalata, és a pasztellnek köszönhetően pozitívan hat ránk, akár viseljük, akár a lakásunk belső terét egészítjük ki vele.

Very Peri

 

Very Pery a beltérben

Konyha: Azok a lakás- és háztulajdonosok, akik konyhafelújításra adják a fejüket, gyakran bátran játszadoznak a színekkel. A kontrasztos árnyalat általában a szekrényajtókra kerül, mint a konyhapult feletti panel árnyalata, a konyhasziget színe, vagy a konyhai készülékek, kiegészítők erőteljes színei. Ideális erre a Very Peri, amely energikus hangulatot kölcsönöz a konyhának.

Hálószoba: A lila és a kék árnyalatok nyugtató hatásúak, ezért a Very Peri tökéletes szín a hálószobájába. Nincs más dolga, mint kiegészíteni a hálószobát kis meténg színű kiegészítőkkel. Ágynemű, takarók, párnák, szőnyegek vagy függönyök.

Nappali: Egy ilyen kékes lila árnyalatú kanapé valódi forradalmat hoz a nappaliba. Színe egyaránt illeszkedik a modern és a hagyományos belterekbe. Ha nem mer kísérletezni az ülőgarnitúra színével, akkor a Very Peri színt könnyedén beillesztheti a nappaliba a szőnyeg, a lámpabúrák, a függönyök, párnák vagy a tapéta formájában is.

Fürdőszoba: A Very Peri képes a fürdőszobát a béke oázisává varázsolni. A kékes lila csempék nagyszerűen mutatnak, de az is elég, ha a tárolókosarak, fürdőlepedők, fürdőköpeny vagy a fürdőszobai függöny ragyog majd ebben az árnyalatban.

Dolgozószoba: Míg a Very Peri a fürdőszobában nyugtatóan hat, addig otthoni dolgozószobájában energiával tölti fel. A 2022-es év színe elősegíti a kreatív gondolkodást, növeli a teljesítményt, és egyben csökkenti a fáradtságot.

Kültér: A Very Peri a kertben vagy a teraszon is szépen mutat. Szerezzen be például műanyag rakásolható székeket ebben az árnyalatban. Vagy talán egy napernyőt? Egészítse ki kerti bútorait ilyen színű ülőpárnákkal és párnákkal. A Very Peri árnyalat könnyen kombinálható más színekkel, kecsesen kiegészíti a fehér, szürke és barna színeket.