Az előszoba nem egy cipő- és kabátraktár. Így kellene kinéznie

Az előszoba nem egy cipő- és kabátraktár. Így kellene kinéznie

Előszoba - az a hely, ahol minden háztartás kezdődik. Ez adja a vendégeinek az első benyomást otthonáról. Ezért fontos, hogy megfelelő figyelmet fordítson rá, ügyeljen arra, hogy tükrözze a saját stílusát és egyben praktikus is legyen. Ha szeretné teljesen megváltoztatni az előszobáját, vagy csak új inspirációkat keres, kivételes tippjeink vannak az Ön számára, amelyek segítségével könnyedén átalakíthatja a helyiséget otthona legnagyobb büszkeségévé.

 

Előszobafalak

Az előszobafal az előszoba fő eleme, amely nemcsak praktikus megoldásokat kínálhat a ruhák és kiegészítők tárolására, hanem kellemes esztétikai benyomást is kelthet. Ráadásul nem foglal sok helyet és megfizethető. Az előszobafalhoz általában tartozik egy tükör, egy cipőtartó és egy akasztós panel. Egy hagyományos háztartásba javasoljuk, hogy vásároljon más tárolókat is, mint például a komódok, cipőtartók vagy szekrények.

 

Cipőtárolók

A cipőtartók általában minden előszobafal részét képezik. Azonban ahogy fent is írtuk, egy cipősszekrény nem lesz elég az egész család számára. Egy további cipőtartó ezért minden folyosó alapvető része. Lehetővé teszi, hogy a cipők ne legyenek útban és rendezetten tárolhassa őket. A népszerű cipőtartó típusok közé tartozik a magas, billenő ajtós modell, a fa dekorral díszített cipőtartók vagy a nyitott polcos, többnyire fémből készült cipőtartók. Válassza ki a bútoraihoz és ízléséhez leginkább illőt.

Alacsony cipőtartó a tükör előtt cipőkkel Cipőtartó, KONTRE

 

Padok és zsámolyok

A bejárat mellett elhelyezett pad kényelmes helyet biztosít, ahol gond nélkül felveheti vagy leveheti a cipőjét. A pad funkcióját gyakran maga a cipőtartó látja el, amelynek tetejére egy ülés van rögzítve. Egy tárolóhellyel ellátott pad is kiváló választás. Tárolhat benne például kesztyűket, esernyőket vagy más olyan tárgyakat, amelyeket el szeretne rejteni a vendégek szeme elől. A harmadik lehetőség a zsámoly. Ezek a bútordarabok kompaktak és modern benyomást keltenek.

 

Akasztók 

Az akasztók praktikus megoldást jelentenek a kabátok, dzsekik és táskák felakasztására. Kisebb helyekre akasztós előszobai fogasokat ajánlunk, amelyek csak minimális helyet foglalnak el, és könnyen kombinálhatók az előszoba más bútoraival. Egyre népszerűbbek a mozgatható akasztók, amelyek helyettesítik a szekrényt és az akasztót. Az álló fogasok örök klasszikusok, amelyek típustól függően helyet biztosítanak a kalapoknak, táskáknak vagy esernyőknek is.

Arany akasztó rózsaszín kabáttal Akasztó, TONIR

 

Világítás

Bármilyen modern módon berendezheti az előszobáját, de ha sötét és komor, akkor soha nem éri el a kívánt eredményt. Vigyen fényt az előszobába különböző típusú lámpák segítségével. Egy függő csillár, amely kellően megvilágítja az egész folyosót, univerzális megoldást jelent bármely helyiség megvilágítására. A kifinomultabb megjelenés érdekében azt javasoljuk, hogy válasszon fali pontlámpákat. Használjon annyit, amennyire szüksége van. Előnyük, hogy rugalmasan csatlakoznak, így beállítható a fény iránya. Használjon LED izzókat az előszobában, melyek ideálisak a világítás gyakori és ki- és bekapcsolásához.

 

Konzolasztalok

Gyorsan el szeretné rakni a kulcsait, a postáját vagy a pénztárcáját, miután hazaért? A konzolasztalokat pontosan erre használják. A konzolasztal fölött ideális egy széles tükröt elhelyezni, amelyben ellenőrizheti a külsejét, mielőtt elhagyja a házat. A legtöbb ilyen asztalon fiókok találhatók, amelyekben kozmetikumokat vagy egyéb apró tárgyakat tárolhat. Javasoljuk, hogy vásároljon további tárolódobozokat az asztal tetejére, amelyek segítségével biztosan minden a helyére kerül.

Ipari stílusú konzolasztal két fiókkal: fa és fekete fém lábak kombinációja Konzolasztal, NEVAN

 

Tükrök 

A tükrök kettős funkcióval rendelkeznek - vizuálisan bővítik a teret, és stílusos kiegészítők is egyben. Ez a lakáskiegészítő a segítségünkre lehet, ha ellenőrizni szeretnénk a külsőnket, mielőtt elhagyjuk az otthonunkat. Ha nagyobb tükröt helyez el az előszobában, akkor a nagyobb tér illúzióját éri el, és több fényt kap. Helyezze közvetlenül az akasztó mellé, vagy akassza a komód fölé. Nyűgözze le vendégeit egy gyönyörű keretes, íves vagy négyzet alakú tükörrel.

 

Előszobai kiegészítők

Az esernyőtartó állványok, kosarak és kulcstartó szekrények olyan kiegészítők, amelyek kiemelik az előszoba funkcionalitását és szervezettségét. Az esernyőtartó összetartja az esernyőit, és megóvja a padlót a csepegő víztől. A kosarak és kulcsszekrények praktikus megoldást jelentenek a kulcsok, mobiltelefonok vagy kisebb tárgyak tárolására. Ezek apróságok, de nekik köszönhetően soha nem kell a vizes esernyővel a fürdőszobába rohannia, vagy állandóan keresni az autókulcsokat vagy lakáskulcsokat. Megint egy kicsivel könnyebb lesz az élete.

 

Az előszoba az a hely, ahol a vendégeket fogadjuk, és ahová minden nap munka után visszatérünk. Az olyan gondosan átgondolt elemek, mint az előszobafal, a fogasok, cipőtartók, padok, zsámolyok, kiegészítők, tükrök, világítás és konzolasztalok képesek megfelelő hangulatot teremteni otthonába. Válassza ki a stílusához illő elemeket, és változtassa előszobáját olyan helyiséggé, amely otthona legjavát tükrözi.