5 ok, miért érdemes bútort vásárolni online

5 ok, miért érdemes bútort vásárolni online

„Drágám, menjünk el vásárolni,” szólt Mónika édes hangon férjéhez. „Most?” Lacinak a meglepetéstől megrándult még a szemöldöke is. „Este kilenc van. Mégis hova akarsz most menni?” Mónika közelebb lépett Lacihoz, és megpróbálta még egyszer: „Hát megígérted, hogy az új bútorokat együtt fogjuk kiválasztani.” Laci kissé elhúzódott, érezte, hogy nyomás nehezedik rá: „Igen, megígértem. De nem hagyhatnánk a hétvégére? Ma már semmit sem győznénk.” Ekkor Mónika odaszaladt a laptopjáért, majd leült Laci mellé, és megmutatta neki a bútor webáruházat. "Nem kell sehova se mennünk. Nézd, itt a tempobutor.hu. Itt mindent megtalálunk, amire szükségünk lehet,"- tette hozzá édes mosollyal. Tudta, hogy már nyert ügye volt.


Bár az online vásárlás manapság már mindennapos, vannak olyan szkeptikusok, akik nem hisznek az ilyen "kétes" vásárlásokban. Ezért úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk az otthon kényelméből végzett bútorvásárlás 5 alapvető előnyét.

Univerzális ülőgarnitúra, piros, LENY ROH Univerzális ülőgarnitúra, piros, LENY ROH

 

1. Szélesebb választék

Online vásárláskor nincsenek korlátok. Nem kell követnie a boltok nyitvatartási idejét. Néhány perc alatt több bútorüzletet is "körbejárhat" az interneten, ami a valóságban nem lehetséges. Ha például boxpring ágyat keres, a böngésző tucatnyi olyan boltot dob ki, -mellesleg rendkívül rövid idő alatt- amelyek ilyen bútorokat kínálnak. Az internetes vásárlás során felkeresheti a külföldi üzleteket is. Könnyedén hozzáférhet az Ön által keresett bútor igazán széles választékához.

Ágy boxspring, bézs, 180x200, ESHLY Ágy boxspring, bézs, 180x200, ESHLY


2. Kényelem

Amikor a nappaliból vásárol, rengeteg időt megspórol, amit egyébként azzal töltene, hogy az otthonából eljut a boltokba, és onnan haza. Ezenkívül elkerüli a tömegeket és a végtelen várakozást a pénztárgépek előtt. Ha kicsi gyermekei vannak, akkor biztosan egyetért velünk, hogy a velük való vásárlás néha szó szerint hőstett. Az online vásárlás így kellemes környezetben zajlik, könnyedén böngészhet az interneten akár a kedvenc pizsamájában. Ha a bútorvásárlás terén érdekli a partnere véleménye, aki már régóta nem talált időt rá, hogy elmenjen Önnel vásárolni, akkor válasszon ki kényelmesen egy olyan terméket az interneten, amelyek megfelelhetnek az Ön és partnere igényeinek is. Mentse el őket, majd mutassa meg párjának este, egy pohár bor mellett. Mutassa meg neki, milyen konyhabútort nézett ki maguknak, s jussanak könnyedén közös nevezőre. Az online megrendelést akár hajnali 3:00 órakor is elküldheti, a megrendelés bármikor érvényes lesz.

Konyhabútor Julia TYP 4 Konyhabútor Julia TYP 4

 

3. Áruk összehasonlítása


Hallott már róla? Az interneten számos termék-összehasonlító található. Egy ún. termék "gyűjtőről" van szó, amelyek aztán típusuk, természetük, felhasználásuk stb. szerint sorakoztatja fel az árukat. Egyszerű módszert kínálnak a kiválasztott bútortípus egy időben történő összehasonlítására több üzletben. Így összehasonlíthatja a termék tulajdonságait és árát. Gyakran rálelhet ilyen módon különféle kedvezményekre és folyamatos akciókra, amelyekkel jelentős mennyiségű pénzt takaríthat meg. Akár saját maga is összehasonlíthatja például egy étkezőasztal  jellemzőit és árát, ha a termékre rákattint a különböző webáruházakban, a böngésző külön kártyáin.

Étkezőasztal, beton/fehér extra magas fényű HG, 138, BOLAST Étkezőasztal, beton/fehér extra magas fényű HG, 138, BOLAST

 

4. Olcsóbb


Számos online bolt használ kedvezményeket és akciókat, hogy új ügyfeleket vonzzon és felvegye a versenyt konkurenciával. Ilyenkor egyedülálló lehetősége van a bútorok kedvezményes áron történő megvásárlására. Az e-shopokban gyakran találhat kiárusított termékeket is. Elsősorban azok használják ezt, akiknek több üzlethelyiségük is van az ország különböző területein. Talán a debreceni boltban még van abból a fotelből, amelyet a budapesti boltban nézett ki magának. Az online vásárlás lehetővé teszi, hogy hozzá jusson az ilyen utolsó darabokhoz.

Füles fotel, szövet minta zöld levél, CHARLOT Füles fotel, szövet minta zöld levél, CHARLOT

5. Vélemények

Történt már olyan Önnel, hogy a boltban meghallotta, ahogy a többi vásárló épp arról beszélget, milyen tapasztalataik vannak egy adott termékkel? Bizony, ha egy hagyományos boltban vásárol, ritkán történik meg az ilyesmi. Online vásárláskor azonban az emberek szeretnek dicsekedni a jó tapasztalataikkal, vagy panaszkodni a termék hiányosságai miatt. Az ilyen vélemények gyakran névtelenek, így biztos lehet benne, hogy az ügyfelek által írt dolgok igazak. Biztosan érdekelni fogja még a vásárlás előtt, például, hogy mi a véleményük az embereknek a gyermekének szánt kombinált gyerekágyról.

Kombinált ágy gyerekszobába, san remo, FANY Kombinált ágy gyerekszobába, san remo, FANY