• Ingyenes

Rugós matrac, 160x200, KOKOS MEDIUM

Nem minden matrac egyforma. A klasszikus rugós matracok már a 19... Olvass tovább
 • Teljes ár: 116 500 Ft
A KONDELA cégünk rendelkezik saját autószállítással. Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Aggódik, hogy rossz döntést hozott? Nem probléma, garantáljuk az áru visszaküldésének lehetőségét a vásárlástól számított 60 napig. Mik a visszaküldési feltételek?

Nem minden matrac egyforma. A klasszikus rugós matracok már a 19. században léteztek. Ez már manapság nem egy újdonság. A KOKOS MEDIUM matrac azonban jóval több, mint csak egy egyszerű matrac.

Ennek a típusú matracnak rugós mag az alapja, ahol a rugók össze vannak kötve. A rugós mag a matracban az egyoldalú kókuszlappal az egyik oldalról latex kókuszlappal, poliuretán habbal T25 -15 mm és préselt nemezzel van körberakva, a másik oldalról pedig egy réteg összenyomott nemezzel és poliuretán habbal T25-20, melyek biztosítják a nagyobb rugalmasságot. A kókuszlap természetes kókuszszálakból készült. Ezeket a szálakat a szálburkolatból szerzik a kókuszdióból.

A poliuretán hab a matrackészítés során az alapvető anyagok közé tartozik. Használat során a tulajdonságai változnak. Az első használatnál kitűnik a keménységével, mely a továbbiakban komfortos fekvést biztosít. Minőségi alapanyagokból készült, biztonságos. Ez az egészségre ártalmatlan anyag, mely mindennaposak a gyermekágyak, kórházi ágyak, és a mi matracaink készítésénél is.

A bonell rugók homokóra formájában össze vannak kötve, és egyforma keménységet biztosítanak hosszú évekig. Ezért a legellenállóbb matracok közé tartoznak. Az erős struktúrájuk megakadályozza a rugók kinyomását és a matrac gyors károsodását. A bonell rugós matracok szilárd támasztékot biztosítanak a testnek, az ergonomikus tulajdonságokat a zónás kivitelezésnek köszönhetik. A nagy levegőségnek köszönhetően meg van akadályozva a mikroorganizmusok szaporodása, melyet főleg az allergiában szenvedők fognak értékelni.

A matrac teherbírása a molitán részén 80 kg, a kókuszlemez oldalán 100 kg. A huzat kárpit szövetből készült, mindkét oldala hipoallergén jokk 80g/m2, varrattal készült.

Szállítási idő 8-10 hét.

 • Anyag: bonell rugók 2,2 cm/nemez/poliuretán hab/latex kókuszlap
 • Méretek (SzéxH): 160x200 cm
 • Matrac magassága: 16 cm
 • Teherbírás a molitán oldalon: 80 kg
 • Teherbírás a kókuszlap oldalán: 100 kg
 • A közepesen kemény matrac ( T3 keménységi fokozat) / közepesen igazán kemény matrac( T4 keménységi fokozat)
 • A közepesen kemény matrac a legjobban alkalmazkodhat a fekvőhöz, nem okoz ellennyomást és a hátgerincet is egyenesben tartja. 70 és 100 kilogramm közötti emberek számára alkalmas.
 • Matracok ebben a kategóriában ( T4 keménységi fokozat) igazán kemények. Kellően rugózottak, hogy elkerüljék a problémákat a legnagyobb nyomásterületű területeken. Hát és hasi alvásra alkalmas. 100 kilogrammnál nagyobb súlyú emberek számára alkalmas.
 • A huzat kárpitos pamut szövetből készült, hipoallergén jokkal átvarrva
 • Csak rendelésre
 • Szállítási idő 8-10 hét
 • Egyedi megrendelés estén van az adott összegnek a 10%-át befizetni,mint előleg. Az előleg befizetése után az Ön követelményét benyújtjuk a gyártónak. Szállítási idő 8-10 hét.

  Termékszám: 03010472
  Szín Fehér
  Anyag Bonell , Hab, Latex
  Modell KOKOS MEDIUM KETOLDALAS
  Antiallergén Igen
  Matrac párnázat Rugók
  Teherbírás (kg) 80
  Használat Diákszoba, Gyerekszoba, Hálószoba
  Matrac keménységét Közepesen kemény matrac T3/kemény matrac
  Bútortípus Matracok
  Állítható ágyrácshoz alkalmas Nem
  Magasság (cm) 16
  Méretek (cm) 160x200
  Ügyfélszolgálat

  Nem találta meg a szükséges információkat?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel adunk tanácsot