Kétoldalas rugós matrac, 80x200, KOKOS MEDIUM

Nem minden matrac egyforma. A klasszikus rugós matracok már a 19. sz... Olvass tovább
6 Méretek (cm) 2024-06-16 13:31:26
 • Teljes ár: 71 500 Ft
A KONDELA cégünk rendelkezik saját autószállítással. Milyen szállítási lehetőségek vannak?
Aggódik, hogy rossz döntést hozott? Nem probléma, garantáljuk az áru visszaküldésének lehetőségét a vásárlástól számított 60 napig. Mik a visszaküldési feltételek?

Nem minden matrac egyforma. A klasszikus rugós matracok már a 19. században léteztek. Ez már manapság nem egy újdonság. A KOKOS MEDIUM matrac azonban jóval több, mint csak egy egyszerű matrac.

Ennek a típusú matracnak rugós mag az alapja, ahol a rugók össze vannak kötve. A rugós mag a matracban az egyoldalú kókuszlappal az egyik oldalról latex kókuszlappal, poliuretán habbal T25 -15 mm és préselt nemezzel van körberakva, a másik oldalról pedig egy réteg összenyomott nemezzel és poliuretán habbal T25-20, melyek biztosítják a nagyobb rugalmasságot. A kókuszlap természetes kókuszszálakból készült. Ezeket a szálakat a szálburkolatból szerzik a kókuszdióból.

A poliuretán hab a matrackészítés során az alapvető anyagok közé tartozik. Használat során a tulajdonságai változnak. Az első használatnál kitűnik a keménységével, mely a továbbiakban komfortos fekvést biztosít. Minőségi alapanyagokból készült, biztonságos. Ez az egészségre ártalmatlan anyag, mely mindennaposak a gyermekágyak, kórházi ágyak, és a mi matracaink készítésénél is.

A bonell rugók homokóra formájában össze vannak kötve, és egyforma keménységet biztosítanak hosszú évekig. Ezért a legellenállóbb matracok közé tartoznak. Az erős struktúrájuk megakadályozza a rugók kinyomását és a matrac gyors károsodását. A bonell rugós matracok szilárd támasztékot biztosítanak a testnek, az ergonomikus tulajdonságokat a zónás kivitelezésnek köszönhetik. A nagy levegőségnek köszönhetően meg van akadályozva a mikroorganizmusok szaporodása, melyet főleg az allergiában szenvedők fognak értékelni.

A matrac teherbírása a molitán részén 80 kg, a kókuszlemez oldalán 100 kg. A huzat kárpit szövetből készült, mindkét oldala hipoallergén jokk 80g/m2, varrattal készült.

 • Anyag: bonell rugók 2,2 cm/nemez/poliuretán hab/latex kókuszlap
 • Méretek (SzéxH): 80x200 cm
 • Matrac magassága: 16 cm
 • Teherbírás: 100 kg
 • A közepesen igazán kemény matrac
 • Matracok ebben a kategóriában igazán kemények. Kellően rugózottak, hogy elkerüljék a problémákat a legnagyobb nyomásterületű területeken. Hát és hasi alvásra alkalmas. 100 kilogrammnál nagyobb súlyú emberek számára alkalmas.
 • A huzat pamut szövetből készült, hipoallergén jokkal átvarrva
 •  

  Termékszám: 03009476
  Szín Fehér
  Anyag Bonell , Hab, Latex
  Modell KOKOS MEDIUM KETOLDALAS
  Antiallergén Igen
  Matrac párnázat Rugók
  Teherbírás (kg) 100
  Használat Diákszoba, Gyerekszoba, Hálószoba
  Matrac keménységét Kemény matrac T4
  Bútortípus Matracok
  Állítható ágyrácshoz alkalmas Nem
  Magasság (cm) 16
  Méretek (cm) 80x200
  Ügyfélszolgálat

  Nem találta meg a szükséges információkat?

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, és örömmel adunk tanácsot