Hogyan rendezzük be a teraszt 430 000 Ft-ig?

Hogyan rendezzük be a teraszt 430 000 Ft-ig?

Családi ünnepségek, grillezés a barátokkal, a csillagok nézése a függőágyból, ebéd a friss levegőn, az éjszakai tücsökkoncert hallgatása. A melegebb napokon a terasz számtalan lehetőséget kínál az élvezethez. Ennek ellenére maximálisan csak akkor fogja tudni élvezni, ha gondoskodik a megfelelő berendezésről és új lehetőségeket teremt. Mi nem hiányozhat a teraszról? Milyen trükkök teszik kellemesebbé a kertben töltött időt? Akár újrabútorozza a teraszt, akár csak fel szeretné frissíteni, merítsen ihletet tőlünk. Hogyan rendezzük be a teraszt 430 000 Ft-ig?

 

Kerti GARDEN étkezőgarnitúra műrattanból

292 500 Ft

A terasz központi eleme az étkezőgarnitúra. Itt élvezheti a nyári ebédeket, a baráti találkozókat, a véget nem érő beszélgetéseket egy pohár bor mellett a partnerével, de a legnagyobb hőségben is fel tud itt töltődni. Tippünk a műrattanból készült Garden kerti étkezőgarnitúra 292 500 Ft. Egy tágas asztal edzett üveggel és hat kényelmes szék, amelyek ülőpárnákkal is el vannak látva. Ezek vízálló szövettel vannak bevonva, és ha szükséges, a huzatot könnyedén leveheti és kimoshatja a mosógépben. Nem kell többé aggódnia, hogy a ketchup nem megy ki a huzatból a grillezés után.

A GARDEN kerti garnitúra könnyű kezelhetőséget kínál - a székek viszonylag könnyűek, így szükség esetén bárhová áthelyezheti őket. Le szeretné cserélni a tető árnyékát egy fa árnyékára? Semmi gond. Szeretne napozni a napon, míg mások a teraszon lakmároznak? Egyszerűen helyezze át a széket.

Anyaga is az előnyei közé tartozik. A műrattan az egyik legtartósabb anyag a kerti bútorok kategóriájában: nem okoz neki gondot sem a nap, sem az eső, sem a szél, de még a telet is képes letakarva kint tölteni. Karbantartása is egyszerű – a műrattant kerti tömlővel könnyedén lemoshatja, és a napon hagyhatja megszáradni. Tartósságáról és ellenálló képességéről is híres. A GARDEN kerti ülőgarnitúrát gyönyörű mézes-krémes árnyalatban találja meg nálunk.

 

 

Kerti pad LALIT műrattanból

54 900 Ft

Kibővített pihenőhely. Így is nevezhetjük a szintén mesterséges rattanból készült LALIT kerti padot. Ez egy érdekes darab, amely két kényelmes széket kínál, melyeket egy praktikus asztal köt össze. A LALIT kerti padot egyszerűen hozzáillesztheti a terasz fő ülőhelyéhez, de áthelyezheti egy a fa koronája alá is, vagy bárhova a kertben.

Szeretne kicsit félrevonulni egy nagy családi ünnepség alatt? Helyezze át a padot egy olyan helyre, ahol kevésbé lesz látható, vigyen magával harapnivalókat és italokat, és élvezze a pihenést. Az edzett üvegből készült asztal mérete 25x51 cm, így bőséges helyet biztosít poharaknak vagy tányéroknak. A mesterséges rattan is elnyeri majd tetszését: hosszú élettartam, nagy tartósság és minimális karbantartási igény. A LALIT kerti padot barnásbézs vagy fehér színben vásárolhatja meg.

 

Függőágy ATIKA

19 300 Ft

Szeretné a relaxációt magasabb szintre emelni? Ez bizony sokak álma. Az ATIKA függőágyunkkal ezt képletesen és szó szerint is megteheti. Nem kell mást tennie, mint két oszlop vagy fa közé kötni, és máris élvezheti a föld feletti nyugtató ringatózást. Gyakori probléma a függőágyak esetében, hogy otthon meg kell "harcolni" azért, hogy végre használhassuk. Hiszen ki ne szeretne így pihenni? A 150x200 cm-es méretű, 200 kg teherbírású ATIKA függőágy legalább részben megoldja ezt a problémát. Hiszen a relaxáció örömét egyszerre akár két ember is élvezheti.

Nincsenek a fák olyan közel hozz egymáshoz a kertben? Vagy nincs elég erős törzsük? Mindenre gondoltunk. Kínálatunkban praktikus állványt is talál a függőágyhoz. Ennek köszönhetően igazán bárhol élvezheti a ringatózó pihenést. A kertben, a teraszon, de akár bent is. Az állvány segítségével könnyedén kifeszítheti a függőágyat a nappaliban a legzordabb tél alatt.

 

 

Kötött takaró bojttokkal TAVAU

10 500 Ft

Nyári estéken minden teraszon vagy kertben kötelező elem a takaró. Az éjszakai égbolt nézését, a végtelen beszélgetéseket egy pohár bor mellett vagy a tücskök csiripelésének hallgatását kár lenne abbahagyni a hideg miatt. A bézs színű TAVAU takaró felbecsülhetetlen társa lesz a hosszú estéken. Tökéletes harmóniát teremt a GARDEN mézes színű kerti garnitúrával is. 150x200 cm-es méreteivel legalább két embernek nyújt menedéket. De hisz tudja: sok jó ember kis helyen is elfér.

 

 

Bambusz lámpás MILES

12 700 Ft

Egy másik kiegészítő, amely kellemes és nyugodt légkört teremt a teraszon, az a világítás. Mit szólna a MILES bambusz lámpáshoz? 42,2 cm magas, így könnyen központi dekorációvá válhat az asztalon. A bambusz szerkezetben egy üveg "torony" található, ahova a gyertyát helyezhetjük. A gyertya így tökéletesen védve van a széltől, ugyanakkor megvéd bennünket a rovaroktól is. Nem kell mást tennie, mint kiválasztani egy rovarriasztó változatot, és a kellemes intim világítás mellett a tolakodó szúnyogok ellen is remek védelmet élvezhet.

 

 

Emelt virágágyás MONTO 

30 900 Ft

Virágokkal teli színes öröm, friss fűszernövényekkel teli konyhai kisegítő vagy természetes szúnyogriasztó levendulával, harcsával vagy mézharmattal. A magasított virágágyás több funkciót is elláthat a teraszán, csak Önön múlik, melyiket választja.

Az emelt virágágyat paravánként is használhatja – akár magánéleti célokból, akár szélfogóként, akár optikailag szeretné elválasztani például az ülőteret a medencetértől. Kínálatunkban megtalálja a MONTO fából készült emelt virágágyást, melyben praktikus polc is található az apróbb szerszámok tárolására vagy egy pihentető nyári olvasmányra.

 

Bézs virágcserepek ABRIO

5900 Ft

A teraszról semmiképpen sem hiányozhatnak a növények – legyen szó dekoratív virágokról, díszfüvekről, vagy koktélparadicsomról és metélőhagymáról. A 2 db-os ABRIO cserép készlet semleges színének köszönhetően kiemeli a növényeket. Ezen kívül tökéletesen illeszkedik a terasz egyéb bútoraihoz. Az agyagból készült cserepek minimalista szerkezetűek, és segítenek élénk környezetet teremteni a virágok vagy gyógynövények növekedéséhez.

Azon tűnődik, mit ültessen a cserépbe? A teraszon például a fukszia, a szerecsendió, a petúnia, a begónia és a hortenzia virágzik majd a legszebben. A kiválasztásban azonban fontos szerepet játszik az is, hogy a terasz a világ melyik féltekére néz.

Akár "csak" egy új kerti ülőgarnitúra mellett dönt, akár a terasz teljes újrabútorozását tervezi, a www.kondela.hu oldalon mindent megtalál.